20 saker du inte visste om mig

Ja ni ser rätt! Jag tänker göra ännu ett list-inlägg, nämligen 20 saker som ni antagligen inte visste om mig! 


1. Jag är väldigt musikalisk och har sjungit sen jag i princip lärde mig prata. Jag kan även spela gitarr & piano och har gjort detta sen jag var ungefär tio, elva år.

2. Jag har varit på väldigt många musikfestivaler och konserter, men det bästa jag någonsin sett är Pearl Jam 2014 i Friends Arena tillsammans med min pappa.

3. Jag älskar att sortera och organisera hemma. Rensa kläder och smink är terapi för mig. Samma sak gäller kalendrar, jag måste varje år ha en ny kalender som jag fyller i näst intill maniskt.

4. Jag är extremt rädd för ormar, MEN jag har hållt i en "tam" orm en gång.

5. Jag har bitit på naglarna så länge jag kan minnas, en dålig vana jag fått av min far tyvärr. Dock så har jag nu slutat och hoppas att mina naglar kan växa sig starka och långa nu.

6. Jag skulle hellre spendera en helg ute på landet hos min faster exempelvis än på hotell i Stockholm/Göteborg. Klarar inte av storstäder för fem öre.

7. Jag älskar att köra bil. Min bil är det enda stället jag verkligen tänker klart på. Har jag något svårt att bestämma mig för eller när någonting ledsamt/tråkigt händer så tar jag alltid en tur i bilen för att bearbeta.

8. Jag har en tatuering i alvskrift från Sagan om Ringen på min vänsterarm. Vill fortsätta och göra en hel sleeve, men det är dyrt och gör ont..

9. Jag är sämst på att ha nagellack, pillar bort det inom två dagar och får måla om alltihop.

10. Jag älskar musikaler och en dröm är att få åka till London och gå på Phantom of the Opera.

11. Jag har tyvärr ett extremt sockerberoende från och till. Jag kan pimpla flera liter coca cola i veckan för att helt plötsligt sluta och bara dricka light eller zeroläsk. Jättekonstigt, men jag är läskberoende definitivt.

12. Jag dricker i princip aldrig alkohol. Jag minns inte senast jag drack överhuvudtaget.

13. Jag har stora problem med min nacke & rygg p.g.a. min skada och att jag spenderar för mycket tid framför datorn i obekväm ställning för nacken. Sen jag köpte min dxracerstol så har problemen blivit mycket mindre dock.

14. Jag klarar inte av att titta på skräckfilmer. Jag grät efter 30 minuter in i Paranormal Activity för att jag stressar upp mig själv så mycket. Dock så är en av mina favoritfilmer Silence of the Lambs (!?)

15. Jag drömmer sanndrömmar och har gjort det sen jag var jätteliten.

16. Jag har bara varit utomlands en gång och då var vi på charter i Gran Canaria. Jag skulle dock hellre åka till Skottland, Irland eller Nya Zeeland & typ hyra häst och bara rida över alla berg & dalar. Dröm.

17. Jag har extremt lätt för att komma ihåg människors namn & ansikten. Tror aldrig att jag har glömt någons namn efter att ha hört det en gång.

18. Jag är en riktig spel & datanörd. Jag och min sambo samlar på spelkonsoler och jag vet inte hur många tusenlappar jag investerat i min dator, nya tangentbord, möss & headset.

19. En optimal lördagskväll för mig är att laga mat hemma med min sambo, spela datorspel tillsammans & eventuellt kolla på ett avsnitt av någon serie innan vi lägger oss.

20. Jag är jättekänslig mot dofter och får lätt kväljningar av dofter som andra människor kanske inte ens känner. En av de värsta lukterna jag vet är när man sköljer vatten i en het stekpanna eller lukten av blöt hund, isch.

Första gången jag höll i en orm, samt min första gång på Dreamhack! Jag har så extremt snygga ögonbryn här också.. eh...

Gillar

Kommentarer