2020-08-10

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er! Själv så mår jag helt okej måste jag säga. Är lite frusen men det är ju ett mindre problem om man säger så. Helgen gick jättefort verkligen. Insåg ganska nyligen att jag hade skrivit ett inlägg i fredags som inte hade blivit publicerat heller, så det var ju lite typiskt, men så kan det vara.

I fredags var jag ju iallafall som jag kanske nämnt tidigare, hos Alma och firade hennes 20-årsdag. Det blev verkligen en toppenkväll. Vi åt pizza, drack vin och drinkar, sjöng karaoke och tog en sväng ute. Blev hämtad av T vid halv två och det var verkligen perfekt tid att avrunda för mig (tant börjar bli gammal och blir väldigt lätt bakfull tydligen...)

På lördagen var vi hemma hos mamma och hade lite kräftpremiär. Vi åt paj, kräftor och en massa gott. Kom dit vid 13 tror jag och åkte nog inte hem förrns vid 11 på kvällen tror jag. Det var mysigt.

Igår var vi båda två jätteslitna på förmiddagen/runt lunch. Jättekonstigt med tanke på att vi inte hade druckit något eller så kvällen innan, vi var bara trötta helt enkelt? På eftermiddagen så piggnade vi till lite och åkte till Möllebadet. Vi blev dock inte speciellt långvariga där, det var iskallt i vattnet och solen hade gått i moln, plus att det var vi och ytterligare en miljon människor typ, nej fet överdrift, men det är alltid mycket folk där så är inte riktigt min grej.

När vi kom hem så började vi äntligen sätta dekorplast i köket. De där jävla rullarna med dekorplast har nog stått i hallen och väntat i typ ett halvår, så det var faktiskt dags att sätta dit det.. Snyggt blev det!

Nu ska jag iallafall göra min sista jobbmåndag och så får vi se vad som händer sen. Vi hörs snart igen

Gillar

Kommentarer