Alla hjärtans dag

Hej på er!

Jag hoppas att ni mår bra! Idag är det alla hjärtans dag, och även om jag inte tycker att det är någonting att fira, så hoppas jag att ni som gör det får några fina presenter eller komplimanger idag. Själv så har jag egentligen ganska nyss tagit mig ur sängen, eller nyss, för ungefär en och en halv timme sen kanske! Jag har en så otroligt skev dygnsrytm för tillfället, så jag går och lägger mig vid runt fyra-fem på morgonen och sover till runt tolv. Vet inte varför det blir så här i perioder, men jag tror att jag i grund och botten är en nattmänniska. Min sambo jobbar ju konstant natt och på nått sätt så får jag samma dygnsrytm fast jag sover mindre än vad han gör oftast.

Idag har vi ingenting speciellt planerat i vilket fall, tanken är väl typ att vi ska laga någon god mat ikväll, men det är väl det "mest speciella" vi hittar på. Vi är inga storfirare av alla ♥-dag om vi säger så, men det är ju någonting som vi har valt själva. Tycker tyvärr mest att det blir sån "tävling" på sociala medier om vem som har fått dyrast present och har "bäst" partner (har ni upplevt detta också!?) men jag tycker att det är roligare att skämma bort spontant istället för att ösa saker över en personen på en specifik dag! Jag är en sån där som kan köpa med något som jag vet att min sambo vill ha när jag bara är ute och vardagshandlar typ, det blir mer genuint & uppskattat då tror jag. Man ska inte köpa eller ge bort saker för att man måste, utan för att man faktiskt vill. Så tycker iallafall jag!

Hur gör ni? Blir alla hjärtans dag en väldigt speciell dag eller är ni duktiga på att uppskatta varandra i vardagen ändå? Jag förstår varför så många väljer att "fira" - det blir ett avbrott i vardagen på något sätt, och man får chansen att uppskatta varandra på ett annat sätt. Eller tänker jag helt baklänges?

Nu ska jag i vilket fall plocka undan lite här hemma & sen sätta mig och plugga matte. Imorgon har jag lektion och jag behöver räkna ett par tal innan dess för att vara helt i fas. Ta hand om er & varandra så hörs vi snart igen!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,

Låter som att du kommer få en bra dag och kväll! Själv ska jag på middag och bio med en kompis vilket känns perfekt 😃 Kramar!

nouw.com/isabelw
juliaes
juliaes,
Men va mysigt att spendera valentines med en vän 😍 Njut och ha en supermysig kväll! ❤️
nouw.com/juliaes