Alltså, livet?

Hej på er ♥️

Jag hoppas att allt är bra med er så här på alla hjärtans dag! Själv så vaknade jag klockan fem imorse och kunde inte för mitt liv somna om. Har varit så här de två senaste veckorna, jag vaknar supertidigt och kan verkligen inte somna om, så det är bara att kliva upp. Mina dagar har börjat allt emellan klockan fyra och klockan sex varenda dag (alldeles för tidigt!!).

Det har hänt en hel del sen jag var aktiv här senast, och bloggen har verkligen hamnat på kant. Som jag berättade i förra inlägget så flyttade min f.d sambo härifrån i oktober, och sen dess har jag väl egentligen bara kämpat för att hålla huvudet över vattenytan, dels ekonomiskt men också mentalt. Det tar på en att bli ensam, och det har hänt så mycket saker runt allt det här så jag vet inte ens vart jag ska börja nysta känns det som. Tack och lov så har jag iallafall orkat med skolan, till viss del iallafall, en del saker har hamnat lite efter men det är ingenting som jag inte hinner ta igen. Var ju inte direkt planerat att det skulle bli såhär precis när jag börjat universitetet om vi säger så.

Idag då, vad gör ni? Ska ni ut och äta middag med er partner (om ni har någon?) eller ska ni bara ha hemmamys? Själv så ska jag nog storstäda här om en timme eller så, och kanske unna mig en pizza till kvällen. Äter aldrig utemat längre, dels för att det är dyrt men också för att jag inte är jätteförtjust i det, men idag känns som en pizzadag. Hoppas i vilket fall, vad ni än gör att ni har en bra dag! ♥️

Jag har verkligen tänkt att komma tillbaka nu, jag saknar skrivandet och jag saknar att få ventilera ur mig allt jag bär omkring på, och det finns inte mycket bättre ställen att göra det på än bloggen! Tycker jag iallafall. Sen hur intressant läsning det är, det tänker jag inte så mycket på, men jag ska verkligen bli duktig på att uppdatera igen, jag lovar!

Ta hand om er och ha en fantastisk valentines ♥️

Gillar

Kommentarer