Snöig söndag

Hej min hjärtan

Förlåt för att det inte blev någon uppdatering igår, det var fullt upp hela dagen! Vid tretiden kom ju mina kusiner, farmor, faster & pappa hit för att gratulera mig precis som planerat. Vi fikade och pratade en massa och det är verkligen så himla mysigt att träffa dom. Tyvärr så ses vi alldeles för sällan och det är jättetråkigt.

Vid runt femtiden så skulle alla åka, men det slutade med att även jag och Anton följde med till Karlskoga för att min kusin skulle klippa honom och min pappa, då hon inte hade någonting planerat. Så vi hamnade där för mer skitsnack och mys.

Vi blev väl kvar där till klockan var runt sex-sju tror jag, och begav oss hemåt. Åt resterna av potatisgratängen och oxfilén vi lagade i lördags och spenderade resten av kvällen framför datorerna med diverse spel. En lördag helt i min smak så att säga. jag gick och la mig ganska tidigt också, men hade tyvärr jäkla problem med att somna, så tror att jag somnade strax efter klockan två, jag är inte helt säker.

Idag har varit extremt lugn, jag har verkligen inte gjort någonting. Gick upp vid 11 och har väl i princip sedan dess suttit framför datorn, men ack så skönt det har varit. Inte behövt städa eller stressa för att det ska komma folk hit, trots att jag tycker att det är mysigt. Ska väl försöka slänga ihop lite mat här om en stund, och försöka frosta av frysen tror jag. Det är tredje istiden i våran frys så den skulle nog må bra av en avfrostning. Annars ska jag faktiskt inte göra någonting, kanske spela lite Skyrim senare eller bara mysa med katterna.

På tal om katterna så har Pixel's svullnad på magen försvunnit och stygnen har i princip försvunnit. Hon får ha bodyn på sig någon dag till, men sen så blir hon friiii äntligen.

Nu ska jag fundera på vad sjutton vi ska äta och sen vetefasen vad jag ska göra. Ta hand om er!

Bilder från pinterest.

Gillar

Kommentarer