Äntligen!!

Hej på er ♥️

Jag hoppas att ni mår bra! För det gör verkligen jag måste jag säga. Hela dagen har gått i 180, men det har varit så skönt att få saker gjorda. Har bytt däck på bilen, varit i Karlstad med mamma för att laga min trasiga instrumentpanel i bilen, fikat, ätit & gått lite i affärer. Har kört omkring med en trasig instrumentpanel i typ ett halvår, och förstår ni vilket jävla äventyr det är att få konstant gissa sig till vilken hastighet man kör? Det är läskigt. Extra läskigt är det att inte ha någon bensinmätare och inte veta hur mycket bensin man har i bilen, men man kan aldrig få för mycket spänning i livet antar jag.

Annars är det bra. Det har varit ganska bra nu ett tag måste jag säga, saker börjar vända uppåt igen efter så långt tid med bara massa jäkla mörker, så ingen suger åt sig av det positiva som jag just nu. Njuter av värmen & solen också, det ska ni veta. Bara väntar på att sommaren ska komma nu verkligen. Förhoppningsvis så får jag besked den här veckan om jag får sommarjobbet jag har sökt också, det vore ju verkligen inga fel alls måste jag säga. Verkar vara världens härligaste jobb, och jag får vara utomhus en hel del, så det känns verkligen som ett jobb för mig. Håll tummarna åt mig! ♥️

Nu hade jag i vilket fall tänkt att lägga mig och slå på en film eller serie och bara tagga ner lite. Har varit så himla mycket att ta tag i och fixa å det senaste, så det är så otroligt skönt att bilen är i princip något jag kan checka av på listan. Den ska bara besiktas så är allt klappat och klart sen, tack gode gud.

Ta hand om er & varandra så hörs vi snart igen! ♥️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer