Är det lördag? Jag tror det..

Hellu my wee darlings!

Hoppas att allt är bra med er. Det har varit lite tyst här i nån dag, men jag har verkligen haft fullt upp. Har inte haft tid att skriva alls. Igår tog jag en tur och retur till Skövde för att åka ner med lite grejer till sambon som ligger ute på jobb (och tydligen hade fått boende i Skövde, inte Mariestad) Tog med mig hundarna och hängde där ett tag, sen tog jag och grabbarna bilen hemåt mot Fjugesta igen. Jag tror att vi var rätt trötta allihop när vi kom hem igår, för både jag och hundarna tvärslocknade. Skönt ändå.

Idag gör jag min näst sista dag på jobbet, så de här dagarna består i princip av att greja med statistik och dylikt så det blir nog inte så värst hetsigt här skulle jag tro. Ska plocka ner lite skyltar och ändra om öppettider i och med att sommarsäsongen stänger, men annars blir det inte värst.

Sitter as we speak och dricker en kopp kaffe samtidigt som jag sammanställer statistiken över besöken i år, så jag kan inte riktigt påstå att det är något vidare drag här idag. Vissa dagar har jag haft folk i stora mängder, men har märkt att det beror så otroligt mycket på vädret. Är det soligt och fint så flockas folk här uppe, är det däremot moln, regn eller bara rätt så kallt så är det oerhört lugnt. Skönt med lite kontraster dock.

En sak jag har märkt dock är att jag är så otroligt dagvild igen? Idag känns ju verkligen inte som en lördag, och jag vet inte, tycker faktiskt att det är ganska så jobbigt. Behöver få in rutiner igen känner jag, det blir väl förhoppningsvis bättre när skolan drar igång igen, men det märks väl.

Ta hand om er och ha en fantastisk helg så hörs vi snart!

Puss & kram från mig!

Världens gulligaste chef har jag iallafall. Det här stod på skrivbordet när jag kom imorse..

Gillar

Kommentarer