Back on track

Hej mina godingar!

Förlåt för att det har ekat lite tomt här i ett par dagar. Hur är det med er?

V har varit hemma, bockjakten har dragit igång och det har minst sagt varit full rulle i flera dagar. I helgen gjorde jag ju sista jobbhelgen för den här sommaren, i måndags så jobbade jag igen på ett annat ställe samtidigt som V skruvade med en fyrhjuling åt en kund, mitt jobb är bara lite extra men vad spelar det för roll egentligen. Ska förhoppningsvis få jobba lite imorgon, då ska jag i och för sig ta en dagstripp på över 60 mil och leverera en sak till ett företag, men ändå! Köra bil gör mig verkligen ingenting, tycker typ bara att det är skönt.

V kom ju som sagt hem i söndags natt p.g.a. regnstopp med jobbet (de kan inte lägga asfalt när det regnar) och åkte tillbaka till Skövde tidigt i morse. I måndags morgon drog bockjakten igång, så klockan var ställd på runt 05:00 för att vi skulle komma upp samtidigt som solen och spana på råbockar, kronhind och kronkalv. Vi såg ett par rådjur men V vill inte skjuta bara för att skjuta, så det blev ingenting. Vi åkte ut igen måndag kväll och fick span på en vad vi tror är en stor bock, dock så kom vi aldrig åt den så det blev ingenting då heller. Vi fick dock otroligt mycket filmat så det var en lyckad kväll ändå! Tisdag så åkte vi nedåt för att kolla jaktmarkerna på ett annat ställe. Regnet öste ner konstant hela tiden, men vi lyckades se några kronhjortar och en hel del dovhjortar! Kanske inte var jätteroligt att vara dyngsur, men det var faktiskt mysigt ändå.

Utöver allt det här så har jag ändå hunnit med mycket hemma. Jag har gjort ex antal liter äppelsaft, en hel massa äppelmos samt att jag fick lust att baka blåbärsgrottor idag (hallongrottor fast med blåbärssylt, mums!)

Vi har haft så otroligt tråkigt väder här nu, och det verkar som att det ska fortsätta, så jag får helt enkelt hålla mig inomhus. Nu vet vi ju dessutom inte hur länge V blir borta, men det märks väl.

Ta hand om er sålänge så hörs vi snart!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Vad härligt att du är tillbaka igen! Det har varit tomt utan dig här inne i bloggvärlden finaste du! Vad härligt ändå att det har varit full rulle den senaste tiden. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr