Storstäd & tidiga julklappar

Halloj!

Hej älsklingar! Jag hoppas att ni mår fint! Själv så börjar jag piggna till efter förkylningen, även om snorandet tyvärr inte har gett med sig än riktigt, antar att det ger sig lagom till helgen. Idag har det dock varit ganska så full rulle här hemma. Jag har slagit in alla julklappar, skurat och fixat i badrumskåpet och i allmänhet bara fräschat upp här hemma lite. Blir så trött på stök, och framförallt det stök som blir när jag har varit sjuk, är alltid så tyvärr. Hade ju egentligen tänkt att vika allting i garderoberna också, då kläderna praktiskt taget ramlar ut. Är det någonting jag inte gillar med vår lägenhet så är det den ytterst lilla förvaring vi har. Visst vi skulle kunna köpa en byrå eller så, men, utrymmet är som sagt begränsat så det får räcka med garderoberna i hallen som redan stod där när vi flyttade in.

Idag så har jag i vilket fall även fått mina julklappar, och jag måste säga att min sambo är verkligen en mästare på presenter! Anledningen till att vi har gett varann dom så tidigt är egentligen för att A råkade hämta ut ett paket som jag hade beställt till honom, och självklart så hade ju företaget jag beställt ifrån märkt paketet med "GLAS" vilket i och för sig var bra för de var ju hela, det var ju bara det att A hade "önskat" sig Irish Coffee-glas & whiskeystenar, och det var ju precis det jag hade beställt, så det kunde han ju liksom räkna ut. Å andra sidan så är det inte så heligt när det bara är julklappar till varandra, men ändå.

Jag fick iallafall en ansiktsrengörare med tre olika borstar för rengöring & massage. Jag nämnde för jättelängesen att jag önskade mig en sån, och det hade han minsann snappat upp. Sedan fick jag även nackmasserare som man kan ställa in intensitet & värme på. Verkligen lyxigt att kunna sitta framför datorn med den över nacken & axlarna och bli masserad. Min man han kan!

Nu ska jag greja vidare och sen försöka sova. Måste dock försöka vända rätt på dygnet nu igen, blir så skevt när jag ska jobba igen nästa vecka när jag är frisk. Puss på er


Gillar

Kommentarer