Nyårsafton i sängen

Hallooooj & gott nytt år!

Jag hoppas att ni mår bra och är taggade på ett nytt år (helt sinnessjukt vad fort 2017 har gått förövrigt!!). Själv så är jag parkerad i sängen med 39 graders feber & förhoppningsvis inte bihåleinflammation, trots att jag ser ut som en svullen potatis i ansiktet, hur nu än en sån ser ut. Har legat helt däckad sen i fredags och febern har inte gett med sig än tyvärr, så hoppas att den försvinner imorgon för jag är så trött på att vara sjuk. Det är så tråkigt och jag klättrar snart på väggen av tristess. Det enda jag egentligen vill är att gå ut och fota, men vad gör man? Å andra sidan så har ju vädret varit skit hela veckan så det hade ju inte spelat någon större roll om jag var frisk, men ändå, vill bara orka åka ut eller bara göra någonting, men som sagt, parkerad i sängen har varit min melodi nu ett par dagar. Tacka gudarna för min iPad säger jag bara, för annars hade jag nog dött tristessdöden för länge sen.

Jag fattar verkligen att 2017 är över, det har varit både ett bra & dåligt år, och som vanligt så ska det bli skönt att få "börja om" eller vad vi nu ska kalla det. Jag har så mycket planer för 2018, och jag hoppas verkligen att ett par av dom går i uppfyllelse. Jag har ändrat mig lite a.n.g mina universitetsstudier, jag har fortfarande tänkt att plugga, men en annan linje, en linje som jag sen jag var liten har velat greja med, nämligen Media, pr & kommunikation. När jag var liten ville jag bli veterinär eller journalist/fotograf, och den drömmen har väl aldrig riktigt slocknat, så tanken är att jag ska satsa på någonting jag verkligen vill och alltid har, istället för någonting som jag har kommit på för bara några månader sen. Tror nog mest på magkänslan, men vi får ju se hur livet behagar sig att göra det jag vill, vi får se!

Nu ska jag nog ta och beställa hem lite skrivböcker inför kommande komvuxstudier, allting blir roligare med nya skrivböcker, iallafall för ett kontrollfreak som mig (haha).

Ta hand om er & ha ett fantastiskt nyår så hörs vi snart igen!

och ni, tänk på djuren när det kommer till raketer och smällare, just saying.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer