Blandad kompott

Idag var jag faktiskt och hämtade ut ett paket med massa godsaker i, och med godsaker menar jag självklart hudvårdsprodukter & smink! Jag och mamma hade beställt en massa produkter så det var ett stort paket.

Jag har faktiskt inte köpt något smink eller liknande på ett tag, just för att jag ska göra slut på det jag har i skåpen hemma, vilket är helt sjukt mycket produkter. Tyvärr så är det mycket som jag har testat en gång och aldrig mer kommer använda, så egentligen borde jag rensa ur och ge till min syster eller någon som kan tänkas behöva det. Har mycket oöppnat också som jag inte har haft tillfälle att använda, till exempel läppstift. Jag är ingen van användare av det, men tanken var att jag ville börja med det, men det har liksom inte blivit av, så vi får se. Jag är egentligen sjukt lat när det kommer till smink, så oftast blir det bara lite dagcremé, concealer & mascara. Det händer inte speciellt ofta längre att jag gör hela sminkningar, trots att jag tycker att det är så roligt!

Dock så hade min foundation tagit slut nu, och jag kände verkligen för att testa en ny, så jag beställde faktiskt en från Rimmel. Den heter Fresher Skin och är i nyansen Classic Ivory 101. Den såg bra ut för min hudton när jag gjorde ett snabbt test nyss, men det återstår att se. Jag köpte faktiskt även ett puder från Rimmel, nämligen Stay Matte, har aldrig direkt använt produkter därifrån, men jag kanske hittar nya favoriter, man vet aldrig!

Jag hittade även två produkter som jag var tvungen att testa. Jag har ju problem med min hy till och från i ansiktet. Ena dagen är jag jättetorr och andra så är jag fet i hyn. Ansiktskrämer och jag kommer aldrig riktigt överens, och den enda jag egentligen tycker fungerar för mig är Celestial från Lush. Dock så fortsätter jakten på den perfekta ansiktskrämen, och nu hittade jag två stycken från Johnson's!? Ni vet dom som gör bebistvålar och milda schampoon typ. Hade verkligen inte en aning om att de även gjorde ansiktskrämer och liknande. Köpte en som heter Hydration Essentials - 2 in 1 facial gel/mask och en som heter Daily Essentials - Nourishing day cream. Ska verkligen bli jättespännande att testa dessa!

Självklart så fick även två av mina favoriter följa med också! Nämligen TonyMoly's sheetmasks. Denna gången fick det bli Makgeolli Purifying Mask, och Lemon Brightening Mask. Den sistnämnda har jag inte testat än, så det ska jag försöka göra under helgen eller till veckan.

Det sista jag köpte för den här gången var faktiskt en ny hårborste. Jag tappar så sjukt mycket hår just nu, dels på grund av stress men även på grund av vintern överlag. Håret blir torrt och skört och det känns som om det rasar av mig när jag borstar. Nu köpte jag iallafall en utredningsborste som heter The Wet Brush, och den har jag bara läst positiva saker om, och herregud, det gjorde inte ont att borsta ur håret?! Me likey!

Det var beställningen för denna gången, jag kanske gör en recension av ansiktskrämerna samt sminket från Rimmel senare, det beror lite på! Jag vill också bara påpeka att jag "köper bara för att köpa", vissa produkter är ju verkligen bara sånt jag vill ha och inte sånt jag behöver, men om det slutar med att jag inte använder produkterna så ger jag bort dom eller säljer sådant som är oöppnat. Jag har definitivt inte behov av att ha tio stycken olika foundations eller puder, så det behöver ni inte fundera på :) Ta hand om er sålänge!

Gillar

Kommentarer