Bokmys

Godkväll älsklingar

Nu har jag äntligen kraschat i sängen efter vad som blev en städdag ändå. Vi har dammsugit, skurat både golv och skåp i köket, städat badrummet och bäddat rent i sängen. Självklart har jag duschat och rakat benen också, för det är verkligen något av det bästa som finns att krypa ner i en renbäddad säng med lena ben, älskar det!

Idag kom iallafall äntligen mitt signerade exemplar av Therése Lindgrens nya bok "Vem bryr sig?", så tanken är att jag ska försöka komma till ro och börja läsa. Den första boken hon släppte sträckläste jag ju på några timmar för några veckor sen, men den här boken tror jag kommer ta lite längre tid, jag hoppas det iallafall, för det är skönt att kunna läsa lite varje kväll ett tag, istället för att göra allt i en smäll.

Imorgon ska jag in till stan en sväng för att eventuellt handla ett par ljusstakar till mamma, vi bor ju inte i samma stad och den affären finns inte där mamma bor, så jag kan ju faktiskt vara snäll och göra det. Annars har jag ingenting speciellt planerat. Kan vara skönt det med. Har ju en liten ledsen kisse att ta hand om, så föredrar att vara hemma de här första dagarna.

Nu ska jag försöka läsa lite, så ta hand om er så hörs vi snart

  • Vardag

Gillar

Kommentarer