Braids

Hellu darlings!

Jag tänkte faktiskt dela med mig av lite frisyrinspiration! Jag har ju i dagsläget axellångt hår, men har ju haft alla möjliga längder genom åren, så jag har hunnit testa en hel del frisyrer och uppsättningar. Min personliga favorit är ju flätor av alla slag, för att det får undan håret och blir inte lika varmt på sommaren. Tack och lov så kan jag fortfarande fläta håret nu, och det är för mig rätt så viktigt. Är inte så himla skönt att vara tvungen att ha håret utsläppt eller så när vi är ute i skogen, det är ett big no-no.

Här nedan visar jag några av mina favoritflätor att göra, jag har lärt mig att göra dessa med hjälp av tutorials på nätet, och det är superlätt att hitta. Det krävs lite träning för att verkligen få till tekniken med flätorna, men till slut så lossnar det bara, och då kan du i princip göra det i sömnen.

Fiskbensflätor och milk maid braids, som de första bilderna visar tycker jag är så otroligt snyggt. Det absolut bästa när man tränar eller är i skogen är dock dutch braids, (längst ner till höger) vanliga inbakade flätor eller flätade hästsvansar. Det håller verkligen håret på plats och får bort håret från ansiktet om man blir svettig eller så. Superbra!

Bilderna kommer från holleewoodhair.com dock så har jag hittat dem på pinterest under samma namn.

Gillar

Kommentarer