Bröllopsfotografering

Hej på er! ♥️

Äntligen har jag landat hemma, eller ja, det gjorde jag ju igår egentligen, men idag har gått åt till att packa upp resväskan & plocka lite här hemma. Igår var jag så trött och förvirrad efter så många mils bilkörning så jag vandrade mest omkring här hemma utan anledning. Idag har jag däremot haft lite mer energi! Vi har bäddat rent, städat lite & lagat så himla god mat. Dock så har jag så fruktansvärt ont i armen & axeln så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen känner jag. Antagligen så är det p.g.a. all bilkörning, det blir en konstig position att sitta i, i så många timmar. Det är säkerligen bättre imorgon.

Just nu så sitter jag iallafall här med ansiktsmask på mig & ska snart hoppa in i en dusch. Sitter även och kikar lite på alla fotografierna från bröllopet och herregud vad många fina foton det finns. Så glad att jag fick chansen att vara med på detta! Har en hel drös med bilder på R's dator också som jag tänkte fixa hem under veckan. Vi fotograferade ju nämligen ett par som väntar barn redan på fredagen, och vilka drömmiga bilder det blev sen. Hade även tänkt att visa er alla mina fynd från Gekås! Förvisso så handlade jag inte för några hutlösa summor, tror att jag landade på nästan 2800:- exakt, så det kändes bra.

Imorgon vetesjutton vad jag hittar på dock, det lär märkas. Har tvättid, men det tar ju inte direkt hela dagen. Vi får se vart jag hamnar.

Ta hand om er så hörs vi snart! Puss ♥️


Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Vilka otroligt fina bilder!!!😍
nouw.com/emmamehrali
charlottahagg
charlottahagg,
wow, vilka bilder!!! <333
nouw.com/charlottahagg
juliaes
juliaes,
Taaack! 😳🌸
nouw.com/juliaes
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Alltså åh vilka fina bilder! <3 Ta hand om dig!
nouw.com/psykiskohalsablogg
juliaes
juliaes,
Tack tack tack!! Du med! ❤️
nouw.com/juliaes
Shawtygetloose
Shawtygetloose,
vilka fina bilder , otroligt fina <3
nouw.com/shawtygetloose
juliaes
juliaes,
Men tack snälla! 😳🌸
nouw.com/juliaes
Lillymihlte
Lillymihlte,
Bilderna är magiska!!✨
nouw.com/lillymihlte
juliaes
juliaes,
Tack så jättemycket ❤
nouw.com/juliaes