Campinglivet

Hellu darlings!

Hur mår ni? Med mig är det faktiskt bara fint, som alltid i princip!

Gillar ni att campa? Jag är mer eller mindre uppväxt i en husvagn, då jag, mamma, pappa och min lillasyster kuskade runt en hel del i Sverige när jag var yngre. Vi hamnade väldigt ofta på västkusten, vilket jag älskar, men vi har även åkt runt på en del andra ställen. I och för sig så har vi inte alltid haft med oss husvagnen, men vi har hyrt stuga eller hus, till exempel när vi hade möjligheten att hyra ett hus på Gotland för en herrans massa år sedan. Jag längtar så tillbaka dit måste jag säga, jag älskar verkligen Gotland med hela mitt hjärta.

Dock så måste jag säga att det blev lite motsatt effekt med det här när det gäller husvagnssemester. Jag har varit ganska anti husvagn i många år, och det kan säkert bero på att man blev lite mättad på det när man var yngre antar jag. Det blev kanske lite för mycket att åka runt i en husvagn varenda sommar varje år. Mysigt måhända, men ändå.

Jag har nog faktiskt dock ändrat min uppfattning lite det här senaste halvåret. Jag och V har tro det eller ej dragit med oss husvagnen på en massa äventyr och lilla jag har till och med kört bil med husvagn på. Det trodde jag aldrig skulle ske. Men ja, här är vi nu.

Vi gjorde faktiskt husvagnspremiären i år redan i april, och ja det var mysigt, men väldigt väldigt kallt. Värmen funkade inte riktigt som den skulle så jag sov med kläder och duntäcke... Det har varit mycket mysigare att göra det nu på sommaren, och jag har märkt att när vi till exempel är på ön i Sörmland så sover jag sååå mycket bättre i husvagnen än i stugan.

Det är ändå något speciellt att bara dra med husvagnen ut i skogen på en lämplig plats och bara sitta vid elden och mysa en hel kväll. Man behöver inte göra så mycket mer, för det är avslappning för själen. Det mysigaste är ju dock att vi alltid kan ha med oss hundarna. De mår nog lika bra som vi gör av det skulle jag tro.

Vad säger ni? Camping, är det något ni gillar?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Camping då ska det vara husvagn, vi har hyrt en någon gång för många år sedan, men på campingplats är inte min grej bland en massa folk.

Tufft att köra med husvagnen, stor bil har ni också.

Önskar dej en fortsatt trevlig semester

nouw.com/ingajohansson
juliaes
juliaes,

Håller helt med dig! Campingplats är inget för mig, ställer mig mycket hellre på någon avskiljd plats.

Ja jag var lite stolt, både stor husvagn och stor bil så det var lite läskigt!

Tack snälla! Ha en skön sommar du med!

nouw.com/juliaes