Dags att flytta?

I betalt samarbete med grabbarnaflytt.se

Hellu darlings!

Hoppas att det är fint med er! Själv så är det bara bra, precis som vanligt!

Ni vet ju att jag nyligen har flyttat, det har jag ju skrivit en massa om tidigare. För er som inte vet eller inte har hängt här så länge, så flyttade jag från min lägenhet på 50m² till ett hus på drygt 140m², och där har vi inte ens biytorna inräknade. Helt enkelt ett stort hus!

När jag flyttade så gjorde jag allt själv, och jösses vad jag ångrade mig. Jag vet inte hur många mil jag körde fram och tillbaka för att få med mig alla saker, och det som egentligen chockade mig mest är hur extremt mycket saker jag har lyckats samla på mig under åren?? Hur är det ens möjligt att klämma in så mycket saker i en liten lägenhet och två förråd. Helt galet om ni frågar mig..

Något som jag också helst slipper är ju faktiskt att flyttstäda. Jag hade hjälp från min mamma, mormor och min syster, men ändå så tog det oss två tillfällen om typ 5-6 timmar varje gång. Helt otroligt vad allt ska städas (och det grundligt..)

Nästa gång jag ska flytta så kan jag lova er att jag kommer anlita en flyttfirma för att slippa det här eviga bärandet med tunga saker och en miljon flyttkartonger.

På tal om flyttfirmor så vill jag lyfta ett företag som jag faktiskt genuint har blivit väldigt inspirerad av. Grabbarna Flytt startade som ett extraknäck av tre grabbar utöver studierna, och kom senare att utvecklas till en flyttfirma som idag har dryga 100 anställda! Vilken succé!

Bor ni i Stockholmsområdet eller Helsinborg så finns Grabbarna Flytt till er service! De kan hjälpa er med allt från
flyttstäd till själva flytten och gör det med ett leende på läpparna.

Ska ni flytta inom den närmsta tiden och känner att ni behöver hjälp så tycker jag verkligen att ni ska kontakta Grabbarna Flytt. Det är ju faktiskt ett enkelt sätt att slippa huvudvärken som en flytt innebär!


Gillar

Kommentarer