Dålig uppdatering

Hej på er, hoppas att allt är bra ♥

Jag har verkligen varit skitdålig på att uppdatera senaste dagarna. Dels är det för att det inte har hänt någonting speciellt, eller jo det kanske det har, men det har inte känts som någonting att blogga om, eller? Jag vet inte.

I vilket fall så skrev jag ju att jag skulle till min pappa i fredags för att se om vi kunde få ordning på min bil som har läckt servoolja i flera månader, men det har blivit så mycket värre nu senaste månaden så var dags att ta tag i det. Har knappt kunnat köra med bilen överhuvudtaget och om jag har gjort det så har det gått åt en halv flaska olja för en tur typ, jätteroligt. Åkte iallafall till pappa, och vi skulle testa att byta en slangklämma för att se om det kunde hjälpa i och med att oljan i princip sprutat ut i hela motorrummet på bilen och pappa hade tydligen samma problem på sin förra Volvo. Dock så hann jag inte mer än att öppna motorhuven förens jag såg vad felet var, en ventil/skruv hade gängat ur sig och därifrån har den läckt som ett såll. Var bara att skruva åt den och sen gick bilen hur bra som helst igen. Tur i oturen när jag från början trodde att det var styrväxeln som hade gått sönder (superpessimist halloj) trots att det inte ens verkade som det. Det hade iallafall kostat typ tio tusen att laga och då hade bilen fått åka till skroten. Jag föreställer mig verkligen alltid att saker jämt är så mycket värre.

I vilket fall! Nu har jag fått hem min jacka som jag beställde från Zalando, och jag älskar den! Jag var lite orolig över storleken men den satt perfekt. Har alltid en tendens att köpa jackor i för stor storlek så jag ser ut som en gräddbakelse typ, men den här satt perfekt, inte löst & inte heller tight. Sen fick jag även hem en kartong med grejer från luxplus som jag har beställt (igen) vilket innehöll en massa nagellack, varav ett jag blev helt såld på, nämligen Essie's "Party on a Platform". Så fin mellanröd färg och jag ääälskar verkligen röda lack. Röda,svarta & nudefärger är ju livet.

Hade tänkt fota lite under morgondagen så ni slipper pinterestbilder för ett tag tänkte jag, men vi får väl se hur det går. Ta hand om er och ha en bra måndag och en fortsatt härlig vecka ♥

Gillar

Kommentarer

Luxplus,
Hej Julia, Så kul att du är nöjd med nagellacket! 😊 Ha en underbar vecka. Bästa hälsningar /Luxplus
www.luxplus.se/