Dancing on a friday night

Hej mina hjärtan!♥

Jag hoppas att ni mår bra! Det gör jag iallafall. Sitter just nu på jobbet och försöker väl egentligen bara att få tiden att gå. Har stängning idag, och det innebär drygt 2,5 timme själv här på kontoret. Har verkligen inte hänt speciellt mycket här idag, så jag hoppas verkligen att det dyker in lite folk eller så, blir fruktansvärt långtråkigt att bara sitta. Ska sätta mig och uppdatera lite information på vår hemsida efter min rast, men sen vetesjutton. Sortera broschyrer, souvenirer & dylikt kanske. Jag hittar nog på någonting, förhoppningsvis!

Annars händer det väl egentligen inte så mycket just nu. Jag jobbar, jobbar & jobbar. På eftermiddagen/kvällen när jag kommer hem så blir det oftast att jag & T åker ut på sjön eller kollar serier hemma, men annars är livet ganska händelselöst i all ärlighet. Tur att jag trivs på jobbet säger jag bara.

Ikväll vet jag dock inte vad som händer, slutar inte förens 18:15, och vädret är verkligen inget vidare alls idag, så jag tror knappast att det blir någon tur ut på sjön iallafall, vi får väl se vad som sker. Kvällen är ung och jag bytte pass så jag är faktiskt ledig imorgon. Passade så mycket bättre att jobba nästa lördag faktiskt, så det var inga fel alls. Tur att jag har bra kollegor, för det har jag verkligen, så himla tacksam att jag får jobba med de människorna jag faktiskt gör, kul på jobbet är viktigt!

Nu ska jag väl ta och brygga lite kaffe och sen jobba vidare, men ta hand om er och ha en fantastisk fredag & helg så hörs vi så snart igen. Puss på er ♥

Senaste två dagarna i bilder typ. Sjön & kattmys. Älskar det. ♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Men vad mysigt att åka båt <3
nouw.com/malinhardstahl
juliaes
juliaes,
Ja, det är terapi för själen ♥ kram!
nouw.com/juliaes