Andra advent

Hej my darlings

Jag skäms nästan över hur jäkla dålig jag är på att blogga nu för tiden. Antar att det har med att göra att jag egentligen inte har gjort någonting alls de senaste dagarna. Har svårt att komma på någonting att skriva om tyvärr när jag sitter hemma framför datorn i pyjamasbyxor och är allmänt oinspirerad.

Jag har faktiskt kommit utanför dörren iallafall två gånger denna helg (kors i taket). I lördags var jag på fika hos min faster som fyllde 50 år, efter det så skjutsade jag hem min lillasyster som även var med hem tillbaka till mamma. Resten av kvällen spenderades under en filt i stolen med nackmassage hela kvällen typ. Hade ju frisknat till nästan helt i fredags, men i lördags kväll så blev det någon slags relapse på hela skiten så nu är jag förkyld & jävlig igen, tack och lov ingen feber och det är ju huvudsaken. Idag var jag och A även in till Örebro för att hämta torrfodret som jag blivit testpilot för via Smartson! Det ska bli intressant och se vad den håriga herren i huset säger om den maten, i och med att lillan inte äter torrfoder så får det vara Crowley som blir försökskanin! Verkar hittills vara helt klart godkänt och jag gillar innehållsförteckningen, så vi får se :)

Annars så händer det inte mycket, jag har lagt in mig tillgänglig hela veckan för jobb, så det är väl bara att hoppas på att jag får jobba lite. Det är lite skralt i kassan så skulle inte göra direkt någonting om jag fick göra iallafall två veckor på typ 25-30 timmar/vecka. Vi har det inte snålt på något sätt, men jag har så otroligt sämre med pengar jämfört med min sambo, så ju mer jag får jobba desto bättre för mig! Kändes så sjukt onödigt att vara sjuk förra veckan, men vad ska man göra liksom.

Julstämningen har faktiskt infunnit sig hemma hos också nu också och jag älskar det. Ser faktiskt fram emot jul i år för första gången på länge. Jag brukar mest tycka att det är jobbigt att åka omkring och att det blir så pretentiöst på något sätt, men i år så känns det verkligen inte som om det blir det, jag hoppas det iallafall, både för min och min sambos skull. Kan tänka mig att det blir annorlunda när man har barn, men ibland så känns det bara som om högtider typ kvittar, att vi lika gärna kan stanna hemma och umgås med varandra, men det gör man ju inte självklart. Jag är lyckligt lottad att ha en så fin familj som jag har, så självklart ska jag ta vara på dem, så inte för det, men förstår ni vad jag menar?

Nu ska jag gosa med mina katter en stund och sen försöka krypa i säng och se till att vakna i tid imorgon, ifall jag skulle få ett sms om jobb! Förövrigt så måste jag bara berätta att vi måste ta kontakt med mio igen, för tredje gången, för vet ni vad? Min säng som jag fick utbytt för typ några veckor sen har börjat knaka den också. Jag är så förbannat trött på de här jävla sängarna så de åker ut genom fönstret snart. Kul va? :)

Ta hand om er och njut av er andra adventskväll ♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer