Den influensatid nu kommer

Hej på er!

Jag hoppas att ni mår bra. Själv så har vi spenderat onsdag-lördag med influensa här hemma, både jag och A. Jag trodde först att jag hade lyckats ducka det denna gång, men i fredags kväll så kom den där värken i kroppen som tyvärr inte går att ta miste på. Vi fick ställa in både festen vi skulle på i lördags, samt söndagsmiddagen med pappa, så det känns jättetråkigt. Vi har verkligen bara suttit här hemma hela veckan & helgen och spelat tv-spel. Förvisso så älskar jag att inte ha några måsten, men det kändes inte riktigt som måsten heller så.

Som ni kanske förstår så har vi med andra ord inte fått ett skit gjort här hemma överhuvudtaget. Jag har verkligen spenderat hela helgen antingen i sängen eller i datastolen. A har sovit mestadelen av helgen p.g.a. att han har varit så himla sjuk, men på mig har det riktigt inte brutit ut än tror jag. Har huvudvärk som sitter fint över ögonen, ont i lederna och är sådär seg ni vet? Man orkar typ ingenting, men man är inte så sjuk så att man ligger nedbäddad med frossa och 40-graders feber. Så trist är det.

Ni förstår säkert att det innebär att det är därför det har varit lite torrt med inlägg här under helgen. Är inte min största prio att blogga när man halvhänger över toalettstolen för att man mår illa.

I veckan har jag desto mer planer dock, framför allt på torsdag. Då har jag både lång mattelektion, ska besikta bilen & på 18-årskalas, så vi har fullt upp. Min pappa fyller även år till helgen så jag, min syster & min sambo lär väl åka dit och fira! Var snack om att vi skulle äta eller så, så vi får se vad som sker. Nu ska jag iallafall fortsätta spela och hoppas på att den här tröttheten ger med sig.

Ta hand om er så hörs vi snart!

Tips om ni är sjuka eller bara vill boosta immunförsvaret - Ingefära! Googla fram recept på ingefärsshot eller gör egen apelsinjuice med ingefära i, det hjälper mig som har väldigt klent immunförsvar p.g.a. diverse grejer att hålla mig iallafall "lite friskare" än vad jag hade gjort annars!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

HandlaSmart
HandlaSmart,

Trevlig söndagskväll

nouw.com/handlasmart