Den ultimata önskelistan!

Jag har faktiskt tänkt att göra ett typiskt "list-inlägg" närmre bestämt min egna ultimata önskelista! Detta innefattar materiella ting, självklart så skulle jag vilja utrota cancer, ALS & alla andra vidriga sjukdomar som existerar, psykisk ohälsa och allt annat ni kan tänka er, men den här listan handlar just om materiella ting och saker som kan köpas för pengar :)!

1. Det första jag verkligen önskar mig i dagsläget är ett hus, mer specifikt ett fint hus lite utanför stan då jag älskar landet & naturen! Helst ska det vara ett stort öppet hus med en stor trädgård och typ en lada där jag kan ha lite djur. Skulle så himla gärna vilja ta hand om hemlösa katter och kanske till och med ha en hund en dag. Min sambo har haft hund hela livet och jag har ingen hundvana alls, så en dag vore det roligt att ha en hund som får världens bästa liv ute hos oss på landet! Höns är också något som vore så himla mysigt att ha frigående hemma, min faster har en massa höns och de verkar må så himla bra av att få gå ut & in som de vill och få bara leva life, idylliskt!

2. Det andra jag önskar mig är faktiskt att få gå bananas inuti ett elektronikvaruhus med obegränsad ekonomi. Jag har så mycket "onödiga saker" som jag vill ha, ny systemkamera, en riktigt maffig sådan med massa olika objektiv. Jag skulle vilja ha en ny datorskärm, helst en som är curvad vilket är helt amazing att spela på, så en sån på typ 35 tum vore inte fel, men ack så dyrt! Sen skulle jag även vilja ha en sån där smartwatch från typ samsung eller apple. Onödig grej men ändå, vardagsförenklande!

3. Det tredje jag verkligen önskar mig är en riktig massagestol, en sån stor i skinn med en massa olika inställningar och lägen. Vore så himla skönt för min stackars rygg, men de kostar ju liksom en hel del, så det är ju ingenting som prioriteras i min värld iallafall. Kanske införskaffar mig en sådan någon gång när jag har en väldigt stabil ekonomi, det vore najs.

4. Jag har alltid velat ha en polaroidkamera, och det är någonting som jag verkligen önskar mig. Så himla roligt att kunna ta en massa foton och få dom framkallade direkt. En sån kamera kanske inte är i riktigt samma prisklass som resten av grejerna på listan, men någon gång ska jag se till att skaffa mig en sådan!

5. En till grej som är lite i den "billigare" kategorin som jag också just nu verkligen önskar mig är faktiskt en ansiktsrengörare från Foreo. De ser så himla sköna ut och skulle tippa på att den rengör ansiktet bra mycket bättre än bara händerna. Wantie!

6. Det sjätte och sista jag kan komma på just nu som jag önskar mig är faktiskt en jacka från madlady. Den är så himla snygg men långt över vad min ekonomi tillåter för tillfället. Det är en jacka i parkasmodell med en stor fuskpälskrage som ser så mysig ut. Den önskar jag mig verkligen!

Har ni några speciella grejer som ni önskar er? Skriv gärna en kommentar och berätta!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer