Dessa influensatider...

Jag trodde att influensan och allt vad det är var över, men gissa vem som ligger sjuk som ett djur, igen?

Jo jag! Självklart. Jag och A har ärligt talat varit sjuka i omgångar sen jul, och det ger ju aldrig med sig!? Har tröttnat fullkomligt. Jag mådde bra i söndags, och sen helt plötsligt så vaknade jag igår och mådde som ett kräk. Ont i halsen, snor & feber. Grattis! Det är lagom roligt att jag ska skriva högskoleprovet på lördag dessutom, hoppas till gud att jag mår bättre då, för att sitta från åtta till 16:30 känns inte jätteroligt om jag mår som jag gör nu.

I vilket fall! Det har inte hänt så väldans mycket sen sist. Blir ju verkligen en typ av bloggtorka när man ligger sjuk. Jag vill egentligen ingenting annat än att vara ute när det är så fint väder. Hade tänkt att baka bullar någon dag här också, men det får väl vänta antar jag. Inte jättegött att stå och snora över bulldegen liksom (haha, usch!) Jag får helt enkelt sysselsätta mig med att ligga timme ut och timme in & scrolla på min iPad. För det är verkligen det jag har gjort, både idag & igår. Finns inte så mycket ork till annat. Lyckades i vilket fall veva ihop lite kalops igår. Inte för att det är speciellt avancerat å andra sidan, men ändå!

Nu ska jag nog fixa lite nudlar med en massa vitlök, inte för att det är jättegott, men jag hoppas att det kan hjälpa mig att bli frisk. Fördelen när man inte har speciellt mycket smaksinne kvar är ju att man kan trycka i sig både det ena och det andra som ska vara förkylningsförebyggande typ! Ingefära, citron, vitlök, vitpeppar (?), you name it!

Ta hand om er så hörs vi snart igen!

Gillar

Kommentarer