Det stora röda huset

Hej hjärtisar

Jag satt faktiskt och tänkte på en sak här under dagen. Närmre bestämt vårt hus. Jag står ju inte på pappret för det, utan det är V som äger det, men, på något sätt så känns det som att det är vårt. Jag trodde inte att det skulle vara så lätt som det faktiskt var att komma in i någon annans hem och sen få det att kännas så mycket som hemma som det faktiskt gör. Jag har trivts jättebra i min lägenhet i flera år, det är ingen hemlighet, men samtidigt så har jag saknat att ha möjlighet att sitta ute, att kunna odla och allt vad det är. Jag är uppväxt i ett stort hus med mina föräldrar och min syster, men sedan 2010 så bodde bara jag, mamma och min syster där då pappa och mamma gick isär. Mamma har alltid varit intresserad av odling och trädgård, och det har verkligen smittat av sig på mig.

När jag och V började träffas i mars, så blev det ganska naturligt att vi spenderade mest tid hemma hos honom, dels för att det var smidigare med hundarna, men även för att jag trivdes där direkt. Även om det var lite ungkarlslya över det hela och lite väl ostädat för min smak (haha..) Nu när jag mer eller mindre har bott där sen i mitten av mars så har det onekligen hänt en del. Jag la otroligt mycket tid på att fixa iordning trädgården i våras, och nu börjar man verkligen se resultat. Hans farmor och farfar som bodde där tidigare har varit otroligt duktiga med trädgården, och det känns på något sätt som att jag har lite att leva upp till.

Det som har varit skönast av allt med att flytta, bortsett från att jag på något sätt kan kapa banden med Degerfors just av den anledningen till att det på något sätt sitter lite för mycket ångest i mig härifrån, har varit att jag har blivit så otroligt lugn. Lugn i själen om ni förstår vad jag menar?

Sen att jag får bo med den människan som jag älskar mest i hela världen bortsett från familjen är väl huvudsaken såklart. Skulle kunna bo i en stuga i skogen om det vore så, bara vi får vara tillsammans.

Summa summarum är att jag trivs oförskämt bra här. Bara möjligheten att låta katterna vara utomhus har också gjort mig så glad i hjärtat. Vi trivs allihopa och det märks verkligen. Mitt hem, vårt hem

  • Vardag

Gillar

Kommentarer