Disneymaraton

Hej på er hjärtisar ♥️

Jag hoppas att ni mår bra! Själv så är det lite sisådär just nu, vet inte vad det är som hänger över mig, men någonting är det. Jag borde bli lite gladare och piggare nu med tanke på att solen faktiskt skiner om dagarna och all snö har försvunnit, men det är saker som jag går och funderar för mycket på ändå. Dels så är en av mina katter inte helt hundra frisk tror jag, även om han nu senaste dagarna varit mycket piggare, så går jag ju runt och är orolig iallafall. Annars så gör jag verkligen inte så mycket. Sitter mest här hemma och glor för att vara helt ärlig.

Jag skrev ju för några inlägg sen om att jag fått dille på Outlander, men det verkar som att det var just Skottland & skotska kulturer och traditioner som var min stora kärlek. Sitter just nu och tittar på Brave, och tänkte faktiskt köra ett Disneymaraton med mig själv idag/ikväll. Jag har ju varit helt besatt av disney ända sen jag var liten. Tyvärr så har jag ju inte sett en massa filmer på flera år, så blev så jäkla glad när jag hittade i princip alla mina favoriter på viaplay. Ska börja med Brave, som jag sa, sen ska jag kolla på lejonkungen, Mulan & sen Atlantis tänkte jag. Blir helt hypead över att få kolla på disneyfilmer, haha!

Nu ska jag iallafall ta och göra iordning lite mat, för jag är riktigt jättehungrig faktiskt, och sen ska jag väl bara slå mig ner här vid datorn igen och fortsätta mitt filmtittande. Ta hand om er och varandra så hörs vi snart! ♥️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer