Dress for success

Innehåller affiliate-länkar

Innehåller annonslänkar för nelly.com

Alltså hallå vet ni? Jag har aaaaldrig varit en klänningsmänniska. När jag var yngre så var jag en sån som gick i antingen jeans eller shorts hela sommaren. Jag vägrade verkligen klänning. Tills för något år sedan. Jag har blivit frälst! Alltså verkligen. Halva min garderob består numera av klänningar, allt från maxiklänningar till riktiga partyklänningar, och jag älskar det. Jag som alltid gick i svarta kläder har börjat älska färg och mönster, något som jag verkligen aldrig skulle hända, men ja, här är vi nu.

Något som jag också verkligen gillar är kläder som inte gör hål i plånboken fullständigt. Jag är egentligen ingen storshoppare när det kommer till kläder, men jag gillar liksom ändå att känna mig fin. Måste faktiskt slå ett genuint slag för nelly.com här, för jag måste faktiskt erkänna att det är därifrån jag har handlat majoriteten av mina klänningar. Här nedan har jag plockat ihop några plagg som jag verkligen fastnade för, och det bästa av allt är att det är allt från superbudget upp till 600 kronor. Den billigaste klänningen, den lila i mitten längst ner, är på rea och kostar 119 spänn! Det är ingenting.

Hoppas att ni kanske hittar något fint, för ibland är det skönt att unna sig. Sen förstår jag verkligen att när man har det tufft ekonomiskt så är även 119 kronor en stor utgift. Jag har varit där, och jag förstår verkligen.

Gillar

Kommentarer