Drömmen om pool

I betalt samarbete med poolgiganten.se

Hörrni!

Ni vet ju att jag för snart ett år sen (sjukt!!) flyttade till ett stort hus på en ny ort. Jag har ju tidigare bott i lägenhet, trots att jag är uppvuxen i hus. En dröm som jag alltid har haft, från att jag var liten är att ha en egen pool. Jag var så sjukt avundsjuk på alla mina kompisar som hade pool, och jag minns att när vi blev lite äldre hade poolpartyn på sommaren, och det är typ det mysigaste som finns.

Jag har verkligen en dröm om att bygga en egen pool. Jag vet precis hur jag vill utforma den och jag bara vet att om jag hade en pool så skulle jag förmodligen spendera typ 90% av min vakna tid i den. Jag älskar att bada och jag älskar vatten. Det har jag gjort sen jag var jätteliten och är väl mer som en fisk i vattnet från att jag lärde mig att simma.

Vi har ju faktiskt en väldigt stor trädgård, och om jag fick bestämma så skulle jag installera en pool där typ helst igår. Drömma kan man ju iallafall. Dock så har vi ju inte tänkt att bo kvar i det här huset så himla länge, men den dagen vi väl köper oss ett hus på landet så ska jag ha pool, så är det bara.

Därför tycker jag verkligen att det här samarbetet är så himla roligt att få göra. Det är tillsammans med poolgiganten.se. Den dagen jag väl kommer till skott med att installera pool så kommer jag att vända mig till dem. På hemsidan hittar man allt från saker som är bra att tänka på innan man seriöst börjar fundera på pool, vad man behöver tänka på när man utformar den, samt vilka tillbehör man kan komma att behöva. Jag skulle inte våga att göra en så stor investering utan att anlita proffs.

Något som jag verkligen också gillar är att när du väl har bestämt dig så går arbetet fort! Poolgiganten har normalt en leveranstid på en till två dagar! Undantaget är om du specialbeställer en pool såklart. Då görs den ju efter dina egna önskemål!

Om ni har gått i tankarna om att bygga pool så vill jag verkligen slå ett slag för poolgiganten.se! Just nu så har dom dessutom pool kampanj med 20% rabatt (vilket blir en stor summa pengar ni kan spara!) Alltså tänk vad härligt att ha poolen installerad och klar nu till hösten, och dessutom kunna njuta av den till våren och sommaren. Vilken grej! Poolpartyn hela sommaren känns ju verkligen som något att längta efter.

Gillar

Kommentarer