Dyngsur

Heeeej!♥

Hoppas att ni mår bra! För det gör jag. Har precis kommit ur duschen här hemma och är ärligt talat helt färdig. Dagen började halv åtta imorse, och sen spenderade jag sisådär tre timmar ute i spöregn, på fisketävling. Det gick sisådär så var inte mycket att hänga i granen, och jag vet inte med er, men konstant spöregn i flera timmar gör iallafall mig lite smått kall & stel. En varm dusch var dock boten på det, så ingen skada skedd så att säga.

Jag har i iallafall som sagt precis duschat och målat naglarna, så nu ska jag väl försöka vila en timme eller två, för senare ikväll drar jag på äventyr igen, det är verkligen inte en lugn stund just nu, och jag älskar det, så ska absolut inte gnälla överhuvudtaget. Tanken är att vi ska grilla ikväll, och beer can chicken står på menyn, det ser så himla skumt ut, och jag undrar verkligen hur det smakar, men jag ska inte säga bu eller bä innan jag har testat!

Annars då? Jo tack det är väldigt bra faktiskt. Kan inte direkt säga att jag lider, det enda jag skulle vilja är väl att vädret vore lite roligare än vad det är nu, för här har det allvarligt talat regnat och blåst helvete i två veckors tid i princip, och det begränsar en ju lite, iallafall vad det gäller aktiviteter ute, och ni känner ju mig.

Nu ska jag faktiskt ta och ladda en diskmaskin, sen ska jag försöka vila en timme. Ta hand om er! ♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer