DYO

I betalt samarbete med fyndiq.

Hej darlings! ♥

Visst har ni hört uttrycket DIY - Do it yourself eller rent översatt på svenska "gör det själv". Men, har ni hört uttrycket DYO nån gång? Det är ett uttryck som man skulle kunna säga att Fyndiq har myntat, och det står för "design your own". Vad är det ni ska designa undrar ni, jo det ska jag berätta! Nämligen mobilskal! Det här är ett samarbete som jag är jätteglad över att göra, för jag tror verkligen att det här är något som ni kommer att gilla!

Hur roligt är det inte egentligen att kunna sätta din helt egen prägel på din telefon. Förvisso kan man ju beställa färdiga skal men det känns ju absolut inte lika roligt. Hos Fyndiq så kan du ladda upp dina egna bilder, lägga till dekaler, göra kollage och skriva egen text. Det här tycker jag verkligen personligen är en toppenidé. Du skyddar din telefon och samtidigt så gör du den ännu mer personlig än tidigare. Hur mysigt är det inte att kunna göra ett kollage på mobilskalet med familjen, husdjuren eller din partner? Fint tycker jag.

Jag tänker även att det här kan bli en extremt uppskattad present, eller vad tror ni? Jag tänker nog faktiskt designa ett eget skal med bilder på mig och min syster till mamma som fyller år nu i september, och jag bara vet att mamma kommer bli så glad. Det blir en present som man har lagt ner både tanke och tid på, och jag tror verkligen att det blir så otroligt uppskattat. Telefonen har man ju oftast med sig överallt och ingenstans, och hur mysigt är det inte att kunna bära med sig bilder på familj och vänner vart man än går?

Jag kan erkänna att när jag satt och pysslade med det här designverktyget så fastnade jag verkligen. Det är så himla roligt och jag måste faktiskt säga att designverktyg är riktigt enkelt att använda. Det finns hundratals bilder och mönster du kan använda som finns i Fyndiqs bildbibliotek, precis som det finns en massa olika fonter du kan använda för att lägga in text på ditt skal. Det går verkligen att göra riktigt fina skal! Det som är ytterligare ett plus är att du kan välja bland en massa olika former och typer av skal, vanliga mjuka skal till plånböcker, du väljer ju det som passar dig bäst! Jag måste faktiskt också säga att priserna är verkligen bra. Jag är bara positivt överraskad!

Länken till designverktyg hos Fyndiq hittar ni HÄR! och jag vill verkligen slå ett slag för den här i mitt tycke briljanta idén.

Här nere ser ni fyra mobilskal som jag har designat hos Fyndiq. Klicka gärna på bilderna så ser ni dom i helhet. Men visst är de snygga? Jag är så sugen på att beställa allihopa! Ni förstår hur himla roligt det här är att sitta och pyssla med va? Man fastnar verkligen. Jag vill verkligen varmt rekommendera er att gå in och kika, för jag tror och hoppas att ni kommer att tycka att det är lika roligt som jag gör att få skapa sin helt egna design.

Puss och kram från mig! ♥

Gillar

Kommentarer

nadjanicole1984
nadjanicole1984,

Beställde puss bild på mig på killen på mobilen så glad är jag

nouw.com/nadjanicole1984