Rens & städdag

Hej på er ♥

Hur mår ni? Själv mår jag jättebra! Idag har vi röjt hemma och jag mår så himla mycket bättre när det blir lite ordning hemma. Vi har rensat undan en massa grejer som har stått längs väggen i vårt vardagsrum och det blir så snyggt när det blir lite "tomt". Utöver det så har skurat badrummet, bokat tvättid till helgen och bara grejat i sovrummet och vardagsrummet. Är så skönt att få ordning, fattar inte hur tillfredsställande det är att städa? Jag är nog lite av ett städfreak, och det har jag ärvt av min mamma tror jag. För det är alltid rent och städat hemma hos mamma. Trodde aldrig att jag skulle ärva den biten då jag inte var speciellt ordningsam när jag var mindre, men det kunde ändra sig tydligen. Det jag älskar mest är nog att organisera grejer, framför allt smink. Det är så skönt när man har fått allting sorterat och vet precis var grejerna är. Kalendrar är ju otroligt kul att fixa med också, borde skaffa mig en sån där personlig almanacka tror jag!

I vilket fall! Jag har tagit tag i det där med utbildning som jag skrev om häromdagen, jag har kollat upp lite distanskurser just för att plugga upp matten, så på måndag så ska jag till komvux i stan och kolla med dom hur det ser ut med CSN och lite sådana saker. Sen söker jag självklart jobb nu också, vill verkligen få in foten på en skola någonstans, så håll tummarna! Jag har även bokat kastreringstid för Pixel, 13:e november blir det av, i och med att hon fyller sex månader i november, så det blir kanon.

Annars händer det inte så jättemycket, imorgon kommer dock min syster hit och senare ska vi iväg på bio tillsammans med vår pappa. Vi ska kolla på filmen om Lars Winnerbäck i och med att pappa älskar hans musik och både jag och min syster är ju således uppväxta med det, så det ska bli skitkul. Tror att jag har varit på bio typ en gång de senaste tre, kanske fyra åren?

Nu ska jag iallafall kolla Youtube och försöka somna en vettig tid, vilket egentligen redan är för sent och det lär antagligen inte hända, men försöka duger antar jag. Ta hand om er och varandra!

/ Yours truly.


Gillar

Kommentarer