Jag har köpt en iPad?

Hej på er ♥

Idag har det varit en både bra och dålig dag. Jag har varit jätteledsen och jätteglad om vartannat så funderar på om jag har pms eller någonting? Nej men skämt åsido. Vaknade ganska tidigt imorse och var på jättebra humör i och med att jag och Anton skulle iväg och shoppa nya täcken och kuddar, vilket vi hittade och som vi blev jättenöjda med. Precis innan vi skulle åka så fick jag världens humörsväng och blev jätteledsen av någon anledning och grät jättemycket en stund? Blev typ stressad över att vara arbetslös, att jag inte bidrar med någonting hemma (fastän jag gör det?) att jag känner mig värdelös, tråkig & ful. Blir så jäkla trött på att känna så när jag verkligen inte tycker att det är så annars. 90% av tiden så är jag glad, tycker om mig själv & vet att jag inte är värdelös. Konstigt hur humöret svänger.

Vi åkte iallafall iväg och handlade plus att jag var på apoteket för att hämta ut några mediciner, skönt att ha det gjort. Efter det så har jag inte gjort så mycket, har grejat lite hemma, lagat tacos och faktiskt beställt en iPad! Jag har aldrig ägt en iPad innan så det blir intressant. Jag har en surfplatta nu som är jättegammal och trög som sjutton, kan inte kolla på youtube i HD ens en gång. Himla tråkigt när det hårdvaran inte klarar av när det kommer uppdateringar, men jag tror att paddan jag köpt nu kommer att vara min kompis i flera år, förhoppningsvis. Den jag har köpt är iallafall 2017 års modell som bara heter iPad. Den ersätter air-serien vad jag har fattat för, så jag hoppas att den gör mig nöjd!

Jag är ju verkligen inget "apple-fan" annars, men just deras surfplattor går inte att jämföra med andra tillverkares. Jag har haft en Macbook Pro förut, men jag hade inget behov av den, en surfplatta är mer behändig i och med att jag redan har en speldator som klarar precis vad jag än slänger på den. Har aldrig heller ägt en iPhone heller och lär inte göra heller, men det kan ju ändras! Vi får se :)

Nu ska jag kolla på lite youtube, scrolla på pinterest och sen sova. Puss & kram!

/ Yours truly

Gillar

Kommentarer