Inredningslistan ♥

Favoritpryl i hemmet just nu: Vår nya säng, lyxen att kunna höja & sänka sängen är ju enorm.

Här får jag bäst inredningsinspiration: Pinterest, allid pinterest!

Min favoritmöbel: Sängen, återigen! På andra plats så sladdar vår lilla soffa in. Den är så bra i och med att den är en bäddsoffa med förvaring i divanen, smart sätt att få undan lite extra grejer i och med att vi har begränsad yta.

När väcktes mitt intresse för inredning? Ganska nyligen. Vi har bott i vår bostadsrätt i ett år och "bott in oss" så nu vet vi vad vi har saknat och vad vi vill göra om. Så jag skulle nog säga för ungefär ett halvår sen.

Drömköp: Ett garderobsystem med spegeldörrar, det är något vi har planerat att köpa den dagen vi köper hus.

Mitt senaste köp i inredningsväg: Hmm, en cinemabox till sovrummet och nya sängkläder, i och med att vi köpte ny säng så investerade vi i sängbord, sängkläder och ny inredning till sovrummet överlag.

Bästa inredningsbutik: Jag älskar verkligen IKEA för det finns verkligen någonting för alla, men jag brukar sitta att drömma mig bort och kika på rum21 & granit.

Något jag behöver? Bättre förvaring här hemma. Vi har bara två stycken garderober i och med att vi slängde ut vår gamla trasiga byrå. Så en ny garderob eller byrå vore nått att ha, tyvärr så har vi lite dåligt med plats.

Vilken möbel skulle aldrig få stå i mitt hem? Oj va svårt, kan verkligen inte komma på något som aldrig skulle få stå hemma hos oss. Många skulle nog tycka att vi har "fula" möbler hemma idag, men vi trivs. Alla kattmöbler är ju liksom inte så snygga, men de fyller ju minst sagt en funktion.

The big no no enligt mig: Gardiner som hamnar en meter över golvet, inplastade möbler & för mycket prylar i ett rum så det blir "plottrigt". Less is more!

Vilken blomma gillar jag mest: Orkidéer och rosor. Dock så tycker jag mer om gröna växter!

Om jag fick köpa precis vad jag ville skulle jag köpa? Oj, det är svårt att tänka stort i och med att vi idag bor ganska litet. Hade vi bott i ett hus så hade jag nog haft ett bättre svar på den frågan :)

Hur ser det ut hemma hos mig? En fruktansvärt ful hall där tapeten har lossnat, ett ganska fint vardagsrum som går i gråa toner, tyvärr så har vi två stora skrivbord med tillhörande datorer som tar upp typ en tredjedel av hela rummet. Köket är ganska litet men väldigt hemtrevligt. Jag har ju nyligen målat om vårt kakel så nu är iallafall det vitt. I köket har vi ett litet bord från IKEA med klappstolar, fyra stycken varav två som alltid står framme, ytterligare ett smart sätt att spara utrymme på. Det jag är mest nöjd med i lägenheten nu är ju sovrummet, det var ju i princip nyrenoverat när vi flyttade in, så där har vi inte behövt göra mycket. Lägenheten har verkligen potential med fina trägolv och rymliga rum överlag, det är mest våran dåliga fantasi som har hindrat oss från att renovera innan.

Vad skulle jag helst vilja rusta upp? Hallen & badrummet. Dock så känner jag att jag inte vill lägga en större summa pengar på en lägenhet som vi antagligen inte kommer bo i så jättelänge till, vi är ju nämligen i startgroparna av vår husjakt just nu.

Gillar

Kommentarer