Måndag, igen...

Hej på er!!

Gud vad dålig jag har varit på att blogga de senaste dagarna. Det har varit en hel del för oss här hemma i helgen så jag har verkligen inte fått ro i kroppen till att sätta mig ner och verkligen blogga. Förlåt, men nu är jag back on track och ska försöka uppdatera er lite bättre. Helgen har bestått av fika, däckbyte & en tripp till Örebro för att köpa nya byxor, vilket jag var i desperat need of. (Måste förövrigt slå ett slag för Lager157 & deras jeans "Snake" världens bästa byxor för bästa priset!) Köpte med mig två par hem men utöver det så tror jag inte att jag handlade något mer. Letade efter maskrostabletter men hittade inga i fysisk butik, så det beställde jag hem senare på kvällen. Tyvärr så är jag en sån som gärna undviker att gå till läkaren för att kolla upp vad jag tycker är "småsaker" och tyvärr så tillhör mina svullna fingrar och fötter just det. Jag kan ju åtminstone testa själv med naturläkemedel först, och skulle det vara så att det absolut inte fungerar och att vätskeansamlingarna blir värre så får jag ju helt enkelt gå iväg, inget mer med det. Så nu är det bara att vänta in så att beställningen kommer i brevlådan och se till så att jag typ har en hel dag att avsätta för att sitta på toaletten och kissa ut all vätska (haha...)

Annars då? Tja jag har fortfarande inte hört någonting från kommunen angående min introdag, men jag tänker kallt anta att jag borde höra någonting under veckan i och med att förra veckan faktiskt var höstlov. Imorgon kommer de även från Mio och byter min säng, äntligen. Tyvärr som jag berättade i ett annat inlägg så har ju även A's säng börjat låta lite oroväckande, och vi trodde att vi fixade det, men det dröjde dessvärre inte länge innan den började igen. Antingen så får de kolla på den imorgon eller så får vi försöka få svar på om vi bara lyckats få två stycken måndagsex eller om det faktiskt är ett känt fel, för roligt är det inte. Man ska inte lägga 15 tusen på en säng som börjar knarra efter två veckor, det känns inte okej, men vi får se vad som händer. Var även iväg idag och köpte en ljus/cinemabox till vårt sovrum, och den passade himla bra där

Just nu sitter jag iallafall och kikar på Lirik & hade tänkt fixa naglarna. Fick hem ett topplack som jag beställde från eBay för skitlänge sen som gör vilket nagellack som helst matt, och det fungerade verkligen över förväntan. Funderar typ på att göra något snyggt med det, men vi får se. Måste rensa kattlådor och plocka undan i köket innan jag ens funderar på att fixa naglarna, annars kan jag ju lika gärna skrapa av det direkt.

Jag hoppas att ni har haft en bra måndag och att ni får en fortsatt bra vecka. Ta hand om er ♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer