Nystart? Yes!

Hej igen vänner!

Har bestämt mig för att återigen starta upp min s.k bloggkarriär. Det har legat på is ett tag för att jag varken haft tid, ork eller inspiration för att skriva offentligt, men jag insåg att jag faktiskt saknar att få utlopp för alla tankar som trängs i mitt huvud dygnet runt. Jag älskar ju trots allt att blogga. För er som inte känner mig så väl sen innan så heter jag Julia och är 21, snart 22 år gammal. Jag bor i en lägenhet i en liten håla med min sambo & våra två vilddjur, d.v.s. våra katter Pixel & Crowley. Jag har bloggat på olika plattformar i omgångar sen jag var cirkus tolv, kanske tretton år, men aldrig riktigt lagt ner mig i det, utan det skrivs lite sporadiskt när jag har något att berätta eller när lusten faller på.

Just nu så är livet lugnt överlag, fick "en släng av hösten" för några dagar sen och det är ett slag i magen varje jäkla höst. För er som inte vet så lever jag med mjukdelsreumatism och en ryggskada och på hösten så blir jag väldigt påverkad av det kalla vädret som gör mig stel och extremt trött. Vet att det är många som också lider av höstdepression, precis som jag. Världen blir tyvärr väldigt grå och det är svårt att hitta inspiration till någonting, men å andra sidan så vet jag ju att så fort våren och solen kommer så vänder det ju och jag blir samma gamla glada Julia. Inte för att jag går ner mig totalt på hösten, nej, men jag har en tendens att isolera mig inomhus och gärna framför datorn, alternativt jobba för mycket, så var det iallafall förra året.

Just nu så är jag tyvärr arbetslös, eller ja arbetssökande ska jag väl säga! Hade jobb som sommarvikarie i en butik tills i början av september, så kan ju inte direkt säga att jag har suttit hemma länge. Förhoppningsvis så blir det ändring på det snart då jag har sökt en massa jobb som det åtminstone vore kul att få svar ifrån, om det så bara är ett nej.

Annars så gör jag inte så mycket om dagarna., sitter mest och kikar på youtube eller twitch, och just nu så är det Therése Lindgren som gäller. Har sträckkollat på hennes videor i flera dagar och fysjutton vilken underbar människa att titta och lyssna på. Sen skadar det ju inte att jag blir superinspirerad till att "börja ta hand om mig själv" gällande mitt utseende. Jag har aldrig varit en typiskt "tjejig" tjej, men det är väl någonting som har tillkommit ju äldre jag blivit (låter som att jag är uråldrig, haha.) I vilket fall så har jag iallafall beställt hem en massa nytt smink samt organizers för att få lite ordning på mina produkter. Sen är ju jag en erkänd Lushie , och det lär jag ju aldrig komma ifrån.

Det blev ett ganska långt första inlägg idag, men det kändes så himla skönt att få skriva av sig lite. Ni blir inte av med mig så lätt. Ha en superfin fredag & helg och njut mina vänner ♥

/ Yours truly.

Gillar

Kommentarer