Kusinmys & klippning

Godkväll på er! ♥

Jag hoppas att ni mår bra! Idag har det varit full rulle för min del iallafall! Dagen började med tvättid & plock här hemma och senare så åkte jag & A iväg till min kusin. Svängde även förbi affären & köpte med lite fika. Vi blev sittande i soffan och pratade om allt & ingenting, precis som vanligt. Det är så himla skönt att bara kunna åka dit eller ringa när som helst och det är som om vi inte har varit ifrån varandra alls. Spelar ingen roll hur lång tid det går emellan.

Vad ni kanske inte vet är att jag bodde faktiskt hos min kusin under en period för några år sedan. Det var i samband med ett uppbrott och jag behövde komma ifrån min gamla hemstad ett tag (bodde fortfarande hemma hos mamma då) så jag flyttade helt enkelt in hos henne i lägenheten i ett par månader. Tror att jag hann bo där i typ tre månader innan jag träffade A, men alltså vilka månader. Tror aldrig att jag har haft så roligt i hela mitt liv som jag hade under tiden jag bodde där.

I vilket fall så satt & pratade skit, drack kaffe och fikade, men det slutade med att både jag & A fick oss en varsin klippning. Min kusin är utbildad frisör så jag klipper mig inte hos någon annan än henne, inte min sambo heller. Mitt hår är så typiskt "vintrigt" nu, det trasslar sig, är statiskt & allmänt torrt, så det behövdes verkligen en uppfräschning. Vi toppade det och klippte lite form i det så det blir mer frisyr av det än vad det har varit innan. Tycker bara att jag ser ut som cousin It för det mesta i och med att håret bara hänger. A däremot fick sig en rejäl klippning, så nu ser han lite mer välvårdad ut än innan (hans hår & skägg växer helt sinnessjukt fort) så det var guldvärt för oss båda.

Just nu så sitter jag bara här och bloggar, A viker tvätten & katterna härjar lös i tvättpåsarna, så det blir en lugn kväll fram tills han ska åka till jobbet & jag ska försöka sova. Ta hand om er så hörs vi snart igen!! ♥

Gillar

Kommentarer