Bloggfrågor

1. Hur länge har du bloggat? Helt ärligt så tror jag att det är närmre tio år snart. Förvisso så har jag flyttat runt på plattformar, haft pauser & vissa månader bara struntat i mina gamla bloggar för att jag inte har haft kunskapen för att designa & få bloggen som jag vill, men ja, närmre tio år tror jag nog faktiskt att det är!

2. Varför började du blogga? För att ventilera och för att jag älskar att skriva. Jag har alltid skrivit dagbok så att blogga kom väl egentligen så naturligt med tanke på hur mycket jag alltid har tyckt om att sitta vid datorn, var ju enkelheten i en digital dagbok plus att man kunde få feedback & motivation till att fortsätta skriva.

3. Vad tycker du är roligast att läsa för blogg inlägg? Jag gillar verkligen inlägg när folk öppnar sig, om vad det nu än kan handla om. Förlossningberättelser har jag märkt på det senaste att jag verkligen tycker är spännande att läsa om, och det ska bli roligt att förhoppningsvis någon gång få berätta min egen.

4. Vad tycker du är roligast att skriva om? I och med att jag nyligen har upptäckt hur kul jag tycker det är att renovera, så är det väl det som just nu är roligast att skriva om.

5. Vem/vilka får du inspiration av? Det beror nog lite på vad det är jag skriver om, kan tyvärr inte säga en eller flera person på rak arm.

6. Tycker du det är roligt att fixa nya designer på din blogg? Ja jätteroligt! Kan sitta i flera timmar & pyssla med design, headers och allt vad det är. Är "tyvärr" även världens perfektionist med just såna här saker så det tar alltså alldeles för lång tid, allt för ofta.

7. Hur länge tror du att du kommer fortsätta blogga? Haha ja säkerligen tio år till om jag känner mig själv rätt. Jag kanske inte prioriterar bloggen lika mycket då som jag gör nu, men jag kommer nog aldrig att sluta skriva.

8. Vilken kamera använder du för att fota dina bilder till bloggen? Canon EOS 750D med olika objektiv beroende på tillfälle, eller min Samsung Galaxy S7 Edge när jag är på språng och inte har kameran med mig.

9. Vilket är ditt favoritställe att fota bilder till bloggen på? Utomhus helt klart, tyvärr så har inte riktigt vädret de senaste veckorna varit speciellt tillåtande, så det har blivit mycket mobilbilder hemma i lägenheten.

10. Hur kom du på ditt bloggnamn? Det är egentligen bara mitt förnamn + mina initialer för mina efternamn, så enkelt är det! :)

11. Hur många bilder tar du per dag? Det beror helt på vad jag gör under dagen. Sitter jag mestadels och studerar så blir det i princip inga bilder tagna, men är jag ute och gör någonting eller liknande så brukar det bli massor. Vet inte hur mycket bilder jag har i telefonen!?

12. Lyssnar du på musik när du skriver ett blogginlägg? Nej faktiskt inte. Däremot så brukar jag alltid ha en stream/film eller serie på i bakgrunden medans jag pluggar eller jobbar!

13. Vad gillar jag inte hos andra bloggar?.Ett välformulerat & rättstavat språk är för mig jätteviktigt, annars känns det nästan oseriöst? Jag är inget fan av provokation och inte heller förkortningar allt för mycket, men det är ju min personliga åsikt.

14. Vad är du stolt över med din blogg? Att den är innehållsrik och riktar sig inte till någon speciell målgrupp. Jag pysslar med det mesta, tv-spel, inredning & renovering, matlagning och bakning samt att jag lyfter osynliga sjukdomar & psykisk ohälsa med jämna mellanrum.

15. Finns det tråkiga stunder med bloggandet? Ja absolut, när bloggtorkan slår till och man inte vill lämna bloggen gapande tom så känns det tyvärr nästan forcerat att få till ett inlägg ibland, då är det tråkigt! Det är även tråkigt när man har spenderat en timme eller nått på ett inlägg, och sen så blir något fel och allting försvinner, då vill jag slå sönder datorn tio gånger om...

Gillar

Kommentarer