När julstressen har lagt sig

Hej mina hjärtan

Jag hoppas att ni mår bra och att eran jul har varit helt fantastisk. Vi, ja eller jag har haft en underbar jul, verkligen. Har träffat så mycket släkt & vänner och ätit alldeles för mycket mat, som jag antar att de flesta gör under julen. Jag har blivit så bortskämd med julklappar så jag trodde inte att det var sant när vi skulle få med allting ur bilen väl hemma. Som jag har sagt flera gånger dock, jag mäter inte värdet på jul i presenter, absolut inte!! Jag blev mest bara helt chockad över hur mycket fina saker jag har fått av alla. Måste även säga att det verkligen har varit saker som har passat mig så himla bra. Blir nästan förvånad över hur bra släkten känner mig.

Jag är dock glad att det är över! Det är så mysigt att träffa alla, men oh så jobbigt det blir att åka omkring. Tror att vi har varit på fyra ställen på två dagar och ärligt talat bara mosat i oss mat. Idag skulle vi egentligen åka till A's mamma för fika också men tyvärr så har A blivit jättesjuk och ligger med influensa, så det blev inte så värst mycket med det. Det började redan på julaftonskvällen och blev mycket värre igår, så idag vaknade han med feber och är allmänt dåsig. Vi somnade dock verkligen tidigt igår kväll och jag vaknade pigg som en lärka. Körde även hem min syster också som sov här inatt i och med att vi var hos vår pappa igår kväll.

Jag har även fotat massor! Tyvärr så hade jag råkat komma emot en inställning i kameran på julafton, så alla foton är i pyttestorlek.. Blev verkligen ledsen när jag förde över alla foton & insåg hur små de var, men aja, blev inte riktigt bra att försöka åtgärda det i Photoshop heller, så det får helt enkelt vara! Dock så har jag köpt ett nytt objektiv & även beställt ett till som jag väntar på nu under veckan så nu är alltså arsenalen komplett. Köpte ett porträttobjektiv (Canon 50 m.m & Canon 55-250.) och en zoom, så nu har jag alla objektiv jag behöver för att komma igång ordentligt. Älskar verkligen porträttobjektivet för det blir så hiiimla fina bilder och det är så ljusstarkt så det fungerar bra inomhus vilket är topp! Ska försöka låna min syster som modell någon dag för att testa objektivet utomhus, om det bara kunde sluta spöregna då d.v.s.

Slänger upp några bilder från jul här så får ni se vad små de är, men ja, fina för det!

Ta hand om er nu vänner så hörs vi snart! Nu har jag mer tid att blogga igen, så slut på slackandet! Puss

Gillar

Kommentarer