En bättre tisdag

Hej mina vänner ♥

Dagen kunde ha gått åt helvete p.g.a. sömnbrist, men konstigt nog så är jag up 'n running i 180 idag. Sista gången jag kollade på klockan så var hon 02:41 inatt, och jag skulle på möte vid 8:30, så ja det kunde ha blivit jobbigt. Måste ha somnat strax efter två och vaknade till vid ungefär sex, så jag har väl sovit cirka gurka tre timmar, men det räckte tydligen.

Mötet gick förövrigt jättebra, och jag fick skriva på anställningsavtalet redan idag, så nu är det bara att vänta in vilken dag jag får göra min första "jobbdag" när jag ska gå bredvid en lärare för att se hur det fungerar på skolan och så vidare. Sen har jag faktiskt även varit duktig och mailat för att få kopia på mina betyg, tycker det är så osmidigt med papperskopior. Så fort jag har fått det så åker det in en ansökan till komvux också, så kanske vi kan få ordning på det här med utbildning till nästa höst, hoppas så innerligt att det löser sig, för just nu vill jag inget annat!

Inann jag åkte hem så svängde jag in på Ica Maxi för att handla, men tänkte liksom inte på att det är tisdag = pensionärsrabatt.. Det var ganska mycket pensionärer där, så ångrade mig bittert att jag inte har aktiverat självskanningen på mitt icakort (haha). Inget illa mot pensionärer, men de är inte de snabbaste i kassan :)!

Senare idag så kommer min mormor & gammelmormor hit och hälsar på, så jag hade tänkt städa lite och kanske eventuellt svänga ihop en äppelpaj då jag hittade lite äpplen i kylen som jag behöver göra mig av med.

Jag hoppas att ni har en fantastisk tisdag och en fortsatt härlig vecka! Puss på er! ♥

Gillar

Kommentarer