En jobbig natt

Usch vilken natt & morgon jag har haft, jag har verkligen inte kunnat sova och det är något av det värsta jag vet. Jag gick och la mig hyfsat tidigt för att jag ville somna en "normal" tid, men det slutade ju med att jag somnade klockan elva.. imorse. Jag har legat och vänt & vridit på mig hela förbannade natten. Har god lust att slänga ut den här jävla sängen jag sover i också, för i och med att själva ramen är defekt, så sjunker madrassen ner och den blir jättehemsk, sängen låter och beter sig bara. Dessutom så har katterna betett sig jättekonstigt hela natten, de brukar alltid sova hela nätterna och vakna när Anton kommer hem på morgonen från jobbet (han jobbar konstant natt) men inatt har de härjat utan stopp alltså.

Som om det inte vore nog med att katterna gick bananas, så hade Anton dessutom någon slags utbildning på jobbet imorse klockan åtta, han jobbar natt, slutar sex på morgonen och ska ju liksom åka hem och sova då, men nej, den här utbildningen höll på fram till klockan tolv, så då ramlade han in här och gick och la sig. Förstå nu dessutom, att jag hade somnat en timme innan han kom hem ungefär, och jag vaknade igen vid typ två. Förstår ni hur trött jag är!? Jag har sovit som en jävla skit i flera dagar och jag blir så frustrerad, för det är så viktigt för mig att få sova, iallafall kanske minst fyra timmar per natt, för jag fungerar inte annars, inte överhuvudtaget. 

Ja ja, inte mycket att göra åt. Hoppas till gud att jag somnar en vettig tid ikväll, för imorgon ska vi ju till örebro på förmiddagen. Just nu sitter jag iallafall och tittar på Clueless, bästa filmen att ha i bakgrunden, man behöver inte direkt fokusera för jag har ju sett den mer än en gång..

Gillar

Kommentarer