En ö i Sörmland

Hej i värmen!

Jag hoppas ni mår bra och att ni inte har det lika kvavt och kladdigt som vi har här i Fjugesta. Här står det verkligen helt still och jag känner mig klibbig mest hela tiden.

Idag har dock gått i ett. V och jag har tömt min lägenhet, mitt vindsförråd och mitt källarförråd. Vi körde tre vändor till återvinningscentralen och fick även med en hel del grejer hem. Jag har samlat på mig så otroligt mycket grejer så det är helt sjukt. Jag vet knappt ens vart allt kommer ifrån men ja, saker har (hade...) jag i överflöd. Skönt att rensa dock, man kan ju minst sagt säga att det behövdes.

Nu i veckan så var ju jag och V på hans familjs ö i Sörmland. Vi åkte dit när jag slutade jobbet i onsdags och blev kvar där ända tills i lördags. Vi hade så fantastiska dagar med superväder och så mysigt sällskap. Det är verkligen en ynnest att kunna vara på en ö, hundarna kan springa lösa och vi kan liksom slappna av. Det finns ingen ström mer än ett elverk som man kan slå på sisådär ibland, ingen toalett utan det är utedass som gäller. Det är fridfullt. Jag gillar det. Som vanligt när vi hittar på sånt här mysigt så går ju dagarna på tok för fort, men jag antar att man verkligen får ta vara på tiden och bara försöka njuta så mycket det går. Jag är så trött på stress!

Den här veckan jobbar jag tisdag & onsdag, och sen igen till helgen. Känns ändå helt okej för det ska vara skitväder här i krokarna och då gör det mig verkligen inte det minsta att sitta på kontoret och greja.

Nu ska jag hur som haver ge hundarna mat och sen ska jag nog ta och hoppa in i duschen. Ta hand om er så hörs vi snart!

Puss och kram!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer