En svår och jobbig grej

Hej på er.

Hoppas att det är bra med er! Själv så har jag faktiskt ärligt talat en väldigt tung kväll. Vet inte riktigt vad det är, men jag är ledsen utan någon egentlig anledning tror jag? Kände till viss del redan i morse att det var något som var lite knasigt, men tänkte inte så mycket mer på det under dagen, men nu kom verkligen allt över mig? Började böla som en idiot här nyss för att jag råkade höra Thomas Stenströms "Ser du månen där du är ikväll" och den där jävla låten slår undan benen på mig fullständigt. När den fulgråten drar igång så är den svår att stoppa, det kan jag lova.

Jag har inte haft en sån här dag/kväll på länge, så på ett sätt så är det nog dags att bara få ur sig lite och rensa luften, även om det inte ens finns något specifikt att rensa (äh ni fattar vad jag menar..)

Är nog lite stressad över att jag ska vara själv i så pass många veckor, att jag ska opereras om ett tag när V dessutom inte är hemma, (inget allvarligare än att jag ska plocka ut ett par bråkiga visdomständer och de kan inte dra ut dom såklart....) är lite stressad över lägenhetsförsäljning och skolstart kanske. Det är nog många små saker som gör mig trött i skallen skulle jag tippa på. Tror att det är bra att jag bara får bryta ihop lite och inse att fan, det är ju småsaker egentligen. Jag har klarat tusen resor värre så jag förstår faktiskt inte ens egentligen varför jag ens gör en höna av en fjäder i det här fallet, puh.

Blir ni också så här ibland? Att allt bara blir för mycket och allt kommer på samma gång? Nu känns det ju mycket bättre när jag fått ventilera lite och få ut de där tårarna. Man är allt bra konstig ibland ändå..


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Älskade du! Vad jobbigt att du hade en sån tuff kväll! Förstår verkligen att det känns så när det är så mycket som på samma gång som stressar. Hur mår du idag? Hoppas det är bättre! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
juliaes
juliaes,

Tack snälla rara. Ja men det blir verkligen alldeles för mycket ibland bara! Känns mycket bättre nu, tack ❤

nouw.com/juliaes
lisaberg
lisaberg,

Kära vän, jag kan verkligen relatera. Ibland har vi sådana kvällar och man är nere av ingen anleding. Hoppas du mår bättre nu!❤️

nouw.com/lisaberg
juliaes
juliaes,

Me åh, tack ❤ Ja ibland kommer det liksom över en. Mår otroligt mycket bättre idag! Tack för omtanken ❤

nouw.com/juliaes