Essie

Jag har aldrig varit en nagellackstjej, men på senare dagar när jag äntligen slutade bita på naglarna så började jag i samma veva köpa olika nagellack och insåg hur jäkla kul det faktiskt är. Ett märke som jag verkligen fastnade för var Essie. Dels för att färgerna är helt fantastiska men även för att det finns så otroligt många att välja emellan. Röda & nude-lack är mina favoriter, och min absolut favoritnyans är "Party on a Platform" från Essie. Det är en djupt mörkröd färg som är så satans snygg. Jag tror att jag har använt cirka fyra flaskor redan, kanske till och med fem?

Dock så har jag såna problem med mina naglar, de är så otroligt tunna & svaga så de går av jättelätt, speciellt om jag precis har duschat eller typ handdiskat, naglarna blir så mjuka så att de tillslut går av, tyvärr.

Har ni några tips för att få starkare naglar, och för att få nagellacket att sitta bättre? Jag använder alltid både bas & topplack, men jag tycker tyvärr att det släpper efter bara någon dag ändå. Känns ju som om man borde kunna ha lacket iallafall 3-4 dagar utan att det ska släppa?

Här nedan är iallafall mina favoritfärger, några är från Essie's Bridal Collection 2016 (tror jag) och några är från Wedding Collection (2016?) två flaskor av Party on a Platform och en röd nyans som jag tyvärr inte minns vad den heter

Gillar

Kommentarer