Estetiskt tilltalande blogg?

Hej mina darlings!

Jag hoppas att ni mår fint och att ni har fint väder där ni bor. Här är det faktiskt ganska gråmulet och lite tråkigt, men vad gör det egentligen. Är på något sätt skönt att det är lite svalare här med tanke på vilken extrem värme det har varit det senaste dagarna.

Jag har faktiskt tänkt på en sak nu när jag äntligen verkligen har kommit igång med mitt skrivande igen, och det är faktiskt hur viktigt det är med en estetiskt tilltalande blogg, i alla fall för mig. Jag gillar ju det minimalistiska med ganska neutrala färger och typsnitt, just för att det får inläggen att poppa ut med bilder och färg! Jag har haft samma design på min blogg ganska länge, mest för att jag känner att jag egentligen inte vill ändra något. Jag hade absolut kunnat tänka mig en snygg header, men samtidigt så känns det så cleant och "simpelt" med att bara ha en överskrift och några sidor under detta. Det är enkelt att navigera sig och det känns som att innehållet prioriteras istället för en massa annat som gör att man fokuserar på det.

Självklart så har ju alla en egen stil och sin egen prägel på sin blogg, vilket jag tycker är otroligt intressant! Det gör varje blogg unik och jag tycker verkligen att det direkt lyser igenom vilken typ av person man är. Jag ganska uppfattas som ganska tråkig med min design, och just när det kommer till grafisk design så är jag kanske lite tråkigt. Jag gillar det stilrent och lättnavigerat helt enkelt.

Något som jag verkligen också kan haka upp mig på utan att liksom kritisera är språket. Jag är ganska nitisk med mina egna inlägg när det kommer till stavning, grammatik och meningsuppbyggnad, även om det såklart smyger sig in stavfel och dylikt. Är ett inlägg formulerat på ett lättläst sätt och uppdelat i olika stycken så tycker jag verkligen att det är så mycket mer intressant att läsa, och lättare om inte annat.

Hur resonerar ni med det här? Föredrar ni en blogg med en header med mycket bilder och färg, en design med mycket olika fonter och färger, eller är ni som jag och föredrar det lite enklare? Berätta gärna för jag tycker verkligen att detta är intressant!

Puss!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

gabriellejogen
gabriellejogen,

Tycker din blogg är väldigt fin! Tycker det är fint när grunden är stilren, men tycker det är kul med mycket bilder som livar upp inläggen 😊

nouw.com/gabriellejogen
juliaes
juliaes,

Tack snälla! Detsamma till dig! Ja ellerhur, jag håller verkligen med. Kul att höra vad andra tycker! 😊

nouw.com/juliaes