Fantastiskt

Rubriken på dagens inlägg sammanfattar dagen igår

Jag skrev ju att jag skulle iväg och assistera på två fotograferingar under dagen, och herre min gud vilken dag. Perfekt väder, perfekt sällskap och helt ärligt, perfekta fotograferingar! Vanligtvis så brukar ju alltid någonting gå lite halvbra, men det var verkligen ingenting som strulade överhuvudtaget igår. Skönt. Tack.

Idag har varit en seg dag dock. Var uppe tidigt och åkte till pappa en sväng, orkade verkligen inte sitta inne och svettas i lägenheten. Det har varit runt 20° hela dagen, och det blir så jobbigt att sitta hemma när solen ligger på. Runt ett så fick jag dock sms om att min telefon fanns att hämta ut, så då blev det att åka rally till Ica för att hämta ut den, och oj vilken telefon! Gillar den verkligen hittills, och jag förstår verkligen varför kameran har fått så många lovord, för den är verkligen suverän! Dessutom så lyckades jag pricka in att beställa telefonen i samma veva som Samsung hade kampanj så att man fick med en trådlös laddare, så den har jag gått in och beställt idag. Liksom, en trådlös laddare för 800:- gratis? Jag gråter inte iallafall.

Nu hade jag i vilket fall tänkt hoppa i säng. Har varit låg på energi hela dagen verkligen och jag tror att jag behöver sova ut ordentligt. Förvisso så betyder ju sova ut att jag är vaken klockan sju eller åtta imorgon ändå, men still.

Ta hand om er och njut av det helt fantastiska vädret så hörs vi snart igen

Gillar

Kommentarer

Ellifrykback
Ellifrykback,
åhh va vackra bilder!! kram
nouw.com/ellifrykback
juliaes
juliaes,
Men tack snälla! 😍😍😍
nouw.com/juliaes