Färdig för sängen

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en bra valborg hittills, det har iallafall jag! Dock så är jag så trött redan så jag sitter här i pyjamasbyxor & är verkligen helt färdig. Dagen började vid åtta imorse, och det har varit full rulle sen dess. Jag pratade ju om att jag har varit sugen på en crosstrainer nu ett tag, igår fick jag faktiskt tag i en som jag var och hämtade på kvällen, så min dag idag började med ett litet pass på den. Kändes verkligen så himla skönt, men jag måste vara försiktig så att jag inte överanstränger mig det första jag gör, fick därför bli ett lugnt 10-minuterspass så får jag öka successivt sen när kroppen blir "van" vid träning igen. Efter träning & dusch imorse så satte jag mig i bilen och begav mig mot pappa. Jag hade lånat hans bil för att få med crosstrainern hem, så jag var tvungen att hämta min egen bil. Pappa hade dessutom lyckats "laga" min trasiga bagagelucka! Den har inte gått att stänga på typ tre veckor, och jag trodde att jag skulle behöva byta låskistan, men pappa gav den en jävla dyngsmäll så fungerade den sen. (Lite våld löser allt tydligen.. skämt åsido!)

Jag följde faktiskt med pappa & min låtsasmamma upp till stugan för att hämta hem en hammock, och efter det så styrde jag bilen mot A's farmor & farfar då han redan var där och hjälpte till på gården. Nu väntar lite mat om en stund & till och med kanske lite champagne. Fick en flaska igår så det passar ju kanske att öppna idag! Känner jag mig och min sambo rätt dock så kommer vi dricka ett glas var och sen så kommer flaskan bli ståendes, men ja ja, så kan det vara. Jag tänker dock kallt anta att det kommer att bli en tidig kväll för mig idag, för jag är sååå trött, men samtidigt så är det så himla skönt att dygnsrytmen faktiskt fungerar.

Nu ska jag ta och slänga in rotfrukter i ugnen & sen ska jag sitta på arslet resten av dagen tänkte jag. Ta hand om er och varandra & ha en bästig valborg

Gillar

Kommentarer