Färga ombré?

Hej vänner! ❤️

Vilket skitväder det har varit idag, har spöregnat hela dagen här och verkligen varit höstrusk. Anton och jag passade på att åka in till Örebro för att handla vid två ungefär och jösses så lugnt det var på Marieberg. Jag köpte inget speciellt förutom ett fodral till iPaden vilket egentligen var det enda jag skulle ha, sen köpte vi lite basvaror på ÖochB typ som schampoo & så, inget direkt intressant. Dock då passade vi även på att stanna på Espresso House för att fika, vilket vi i princip aldrig gör, så det var mysigt!

Precis som rubriken säger så har jag blivit så himla sugen på att göra något roligt med mitt hår, typ en ombré eller liknande. Just nu så är mitt hår i en färg, nämligen jätteljust blont. När hösten kommer så vill jag alltid göra någon förändring med håret och nu vet jag inte vad jag vill. Helst av allt så vill jag ha mörkrött hår men det är helvete att ta hand om, har haft det typ två gånger innan men det är för mycket underhåll för att jag ska orka med det, tyvärr. Dock så tror jag på att det faktiskt kan bli antingen en mörkblond färg i hela håret eller mörkare botten, vi får se!

Tänkte att jag skulle lägga upp några inspobilder från Pinterest (självklart) med lite olika ombréfärgningar. Ska suga lite på karamellen ett tag, dels för att jag inte har ekonomi till att gå till en salong för färgning just nu men även för att jag inte vill impulsfärga bort min hårfärg och behöva bleka för att få tillbaka den.

Nu ska vi kolla Netflix & gosa med katterna, ta hand om er så hörs vi imorgon ❤️

/Yours truly.

Gillar

Kommentarer