Favoriter

Natura Siberica

Ni som har hängt här ett tag vet att jag har sånt jävla (ursäkta språket) problem med mitt hår. Det är superoljigt i perioder & sen helt plötsligt jättetorrt, speciellt på vintern. Jag har testat produkter allt ifrån frisörsalonger till dollarstore typ, bara för att se om någonting kan få bukt på mitt hår. Är så jävla trött på att behöva duscha håret hela tiden. Spelar verkligen ingen roll om jag struntar i att tvätta håret på en fyra dagar eller nånting, det blir samma sak direkt ändå, tyvärr. Nu har jag dock hittat två produkter som jag fullkomligt älskar, och det är schampot & balsamet som heter Frozen Berries som är för oljigt & fett hår från Natura Siberica. Jag har helt ärligt blivit helt såld på detta märke. Jag köpte ett schampo & balsam + en handtvål från dem helt på chans och det är helt underbara produkter Var tvungen att beställa hem två flaskor till, plus en duschkräm, ansiktsskrubb & en handtvål till för att jag älskar dom så mycket. Detta är verkligen inte sponsrat, utan jag vill verkligen rekommendera dessa produkter. Så har du oljigt "problemhår" så vill jag varmt rekommendera dessa. Sen är alla produkter från Natura Siberica ekologiska & icke-djurtestade, och det gör verkligen inte saken sämre.

Ansiktsskrubben & duschkrämen tänkte jag testa nu ikväll. Ska ha lite hemmaspa tänkte jag. Skrubb, hårinpackning & en kopp te typ. Var längesen och jag känner att min kropp & framför allt mitt ansikte behöver tas om hand lite. Har ju legat sjuk hela veckan, och haft fullt upp i helgen och det har inneburit snabbduschar. Är inte jätteskönt att duscha med hög feber, jag fryser ju så förbannat när jag har feber & då är det inte skönt att väl kliva ur duschen sen. Så himla skönt här i våra lägenheter också att det aldrig är någon som har några synpunkter på om man duschar sent. Självklart så duschar jag inte i en halvtimme när klockan är typ halv tre på natten, men en dusch efter klockan tio är det verkligen ingen som säger någonting om. Bra grannar, helt klart!

Nej ni, nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag bara invänta att min sambo kommer hem från jobbet innan jag hoppar i säng. Ta hand om er så hörs vi snart

Gillar

Kommentarer