Destiny & fototorka

Hej på er!

Söndag igen och helgen är snart över. Det är nästan obehagligt hur fort det går alltså. Tyckte inte ens att jag hann blinka så var det söndag igen. Den här helgen har jag inte gjort någonting, eller jo jag gjorde klart och skickade in min filosofiuppsats, men det har faktiskt varit det mest ansträngande på hela helgen. Jag har bara gått omkring här hemma och plockat med grejer, spelat Destiny & kollat på stream, och det har varit så himla skönt. Förra veckan var ju som sagt ganska intensiv med extremt mycket pluggande, så det har varit rätt skönt för hjärnan att inte behöva nöta matte.

Dock så känner jag att så mycket saker blir lidande när jag har så "fullt upp" som jag har haft nu, jag fotograferar ingenting, jag bloggar inte & min kreativa ådra är helt lagd på is om man nu kan säga så. Så till veckan ska jag verkligen försöka ta mig i kragen och komma ut för att fotografera lite, det som är så tråkigt bara är ju att jag inte har någon/någonting direkt motiv att fota. Skulle verkligen verkligen vilja fota porträtt, men jag har liksom ingen som har lust att modella, och framför allt inte när det är typ -10 ute. Vi får se vad jag hittar på, landskapsfotografering blir lite tråkigt till slut, så vore roligt med "levande" motiv, något annat än träd & vatten typ!

Idag blir det i vilket fall ingenting speciellt gjort. Har precis tagit fram fläskfilé ur frysen, så tänkte slänga ihop det & lite potatiskroketter lite senare. Enkelt och snabbt men ändå typisk söndagsmat enligt mig. Vi håller på och äter ur frys & kyl mer eller mindre, istället för att köpa en massa som blir liggande & dåligt så är det ju faktiskt bättre att äta upp det man redan har, så middagarna senaste veckan har bestått av sånt som vi inte har behövt handla någonting till i princip.

Nu hade jag iallafall tänkt fortsätta kolla på min stream & försöka få min sambo att flytta sig från vårt PS4 så att jag får spela en stund. Ta hand om er så hörs vi snart!! ♥


Har fått "dille" på Destiny på ps4. Värt att testa om ni gillar fps-spel med najs story! Me likey.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer