Floral & lace

Innehåller affiliate-länkar

Innehåller annonslänkar för JFR.se

Ehm alltså hej hallå! Hur sjutton har jag missat JFR? Jag måste ha bott under en sten eller något men herregud vad mycket fina kläder dom har! Har suttit och scrollat igenom hemsidan och jag tycker typ att allt är snyggt? De flesta kläderna är verkligen min stil. Allt ifrån slitna jeans till blommiga sommarklänningar. Älskar att upptäcka nytt och kunna testa nya märken och hemsidor, så jag återkommer med en haul när jag väl har bestämt mig för vad som måste inhandlas! För min del så blir det med största sannolikhet playsuiten med spets samt den vita maxiklänningen. Tycker verkligen att allt här är snyggt, men min garderob är redan överfull och jag måste rensa ur innan jag kan köpa nytt..

  • Mode

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Haha alltså jag måste nog säga som dig, vart har jag levt hela mitt liv om jag har missat detta? Jag har så svårt att hitta kläder jag tycker är fina men alla dessa var så fina, wow. Måste in och kika på en gång! Tack snälla du för ett grymt tips! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
juliaes
juliaes,

Ja hur har vi missat?? Förstår inte 😅 Ja, jag brukar också ha svårt faktiskt, men här hittade jag verkligen såå mycket! 😍 Jaaa gör det, kram!!

nouw.com/juliaes
seagullcrying
seagullcrying,

Har spanat in deras hemsida ett par gånger och det är farligt för plånboken, helt klart haha

nouw.com/seagullcrying
juliaes
juliaes,

Ja men kände verkligen det! Förstår inte hur jag har missat det 😅

nouw.com/juliaes
nilufer
nilufer,

Excactly what I am needing <3

nouw.com/nilufer
juliaes
juliaes,