Flyttlass

Hej darlings!

Fasen vad jag hatar att flytta. Eller, hata är väl ett starkt ord, men det är verkligen inte en av mina favoritgrejer att pyssla med om man säger så. Jag förstår verkligen inte ens hur jag har lyckats samla på mig så extremt mycket grejer. Å andra sidan så har jag bott på samma ställe i fem års tid, och när man har två stora förråd så blir det lätt att man slarvar med att göra sig av med grejer och istället stuvar in det där plats finns. Så har nog fallet varit för mig iallafall. Jag har nog tyvärr lite svårt att slänga grejer också, så det blev desto mer att rensa ur nu när jag väl ska flytta. Hittills så har vi kört tre kärror med bara saker som ska slängas till återvinningen, och jag vet verkligen inte hur mycket grejer jag har fått med mig hem egentligen.

Idag så ska jag, mamma, mormor och syster hur som haver vräka ut det absolut sista ur lägenheten och sen påbörja städning. Nu har ju lägenheten stått tom i ett halvår (mer eller mindre) så det lär bli en hel del att städa.. Dock skönt att äntligen få det gjort och kunna lägga ut lägenheten till försäljning. På ett sätt så hade det varit skönt att bara ha en hyresrätt som man kan säga upp och sen släppa, nu blir det ju en lite längre process i och med att den ska säljas. Blir skönt när jag dock kan sätta in en större summa pengar på sparkontot.

Min lilla lägenhet. Jag måste dock säga att det inte känns sentimentalt på något sätt alls. Jag vill egentligen bara bli av med den och klippa bandet till orten här, men det har jag ju redan berättat tidigare. Jag är redo för en nystart i Fjugesta, och det känns som att det verkligen är där jag hör hemma, konstigt nog?

Det har hänt mycket i lägenheten sen jag och min dåvarande sambo flyttade dit. Det har målats om i varenda rum, nytt golv i vissa rum och badrummet har fått sig en total makeover. Känns ändå skönt att det är relativt fräscht nu när jag ska flytta, fast jag säkerligen tror att de som kommer att flytta in vill ha det annorlunda.

Hejdå lägenheten, jag hoppas att vi aldrig ses igen!

Bilderna till vänster är från samma dag som vi flyttade in. Ni ser ju skillnaden i hallen efter att jag renoverade? Det blev en jäkla skillnad minst sagt..

Gillar

Kommentarer