Födelsedagsfirande

Hej på er! Kände att det var dags för en liten update ♥

Idag har det varit fullt upp och jag har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och blogga. Som ni vet så fyller ju min världsbästa sambo 23 idag, så vi har firat det hela dagen. Gjorde till och med frukost på sängen till honom imorse, eller ja imorse för oss just nu betyder ju vid klockan två, men ändå! Lite senare så kom min mamma & mormor för att gratulera, så vi har suttit här hemma och pratat, fikat & bara myst. Efter det så åkte vi en sväng in till stan för lite ärenden och tog även med pizza hem. Blev lika mätta båda två så slutade med att vi hamnade framför tvn & Stranger Things, så jag kan verkligen inte gnälla.

Annars har det inte hänt mycket. Jag går just nu mest hemma och väntar på att få göra min introduktionsdag på jobbet. Lyckas ju timea anställningen med höstlovet här i kommunen, så det är ju inte direkt någon vits för mig att vara lärarvikarie utan elever liksom, så jag hoppas verkligen att jag får komma igång nästa vecka. Blir så extremt uttråkad av att gå hemma, visst det är jätteskönt ett kort tag, men det är inte jättekul att knappt ha en spänn kvar och veta att ingen lön kommer förens i december, det är helt ärligt skitjobbigt, man känner sig liksom inte mycket för världen kan jag ju säga, dock så vet jag ju att det vänder till slut, men det är jobbigt just nu.

Herregud, jag bara babblar numera känner jag. Det händer tyvärr inte mycket när jag går hemma och mina blogginlägg blir därefter. Känns mest som om jag upprepar mig själv, men det kommer att bli bättre snart, promise.

Nu ska jag krypa ner i sängen och scrolla lite på paddan. Ha en bra tisdag och ta hand om er ♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer